Het laatste nieuws van Mango Mobility

Swipe to the left
  • Scootmobielen en veiligheid

    19 november 2018

    Mango Mobility hecht grote waarde aan de veiligheid van onze scootmobielen en het veilig gebruik daarvan. Mango levert een groot assortiment stabiele vierwiel scootmobielen aan de strengste keuringseisen, waaronder CE, TÜV en de European Medical Device Regulation.

    Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat wij doen voor de veiligheid van uw scootmobiel – en wat u zelf kunt ondernemen.

    Meer lezen
  • Nationale Rijschooldag 18 september 2018

    30 augustus 2018

    Mango is dinsdag 18 september a.s. aanwezig op de Nationale Rijschooldag in Autotron Rosmalen om rijschoolhouders bekend te maken met het rijden op een speed pedelec. Eerder reed Mango samen met RijschoolPro al op een Stromer speed pedelec.

    Meer lezen
  • Mango leverancier voor Scootmobiel Event 2019 in Rotterdam Hillegersberg!

    9 augustus 2018

    Na het succesvolle NK Scootmobiel eerder dit jaar, is Mango Mobility wederom leverancier voor een spannend nieuw scootmobiel evenement. In Hillegersberg te Rotterdam wordt zondag 14 april 2019 het Scootmobiel Event 2019 gehouden!

    Meer lezen
  • NK Scootmobiel 2018 - Liveblog

    19 juni 2018

    Op woensdag 27 juni organiseert stichting Gouden Dagen i.s.m. Mango Mobility het NK Scootmobiel 2018. Volg hier ons liveblog !

    Meer lezen
  • Update over het NK Scootmobiel met Tiger 4 scootmobielen van Mango

    13 juni 2018

    Mango helpt mee met de organisatie van het NK Scootmobiel, dat woensdag 27 juni plaatsvindt op Circuit Zandvoort! Hoofdorganisator Gouden Dagen geeft meer informatie over het evenement plus wie er deel gaan nemen.

    Meer lezen
  • Samenwerking Mango Mobility & Ouderenfonds

    5 december 2017

    Mango Mobility is op 1 december 2017 een samenwerkingsverband aangegaan met het Nationaal Ouderenfonds. Een goed doel dat samen met iedereen zich inzet voor een betere samenleving voor ouderen.

    Meer lezen
  • In het Mango Mobility assortiment: Van Raam aangepaste fietsen

    16 maart 2017

    Mango Mobility heeft een uitgebreide range elektrische tweewielers, maar ook driewielers behoren tot ons productpakket. Deze aangepaste driewielfietsen en scootmobielfietsen, worden exclusief gebouwd door Van Raam.

    Meer lezen
  • Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen toegekend aan Mango Mobility

    23 november 2016

    Bij de aanschaf van een mobiliteitsproduct wilt u er zeker van zijn dat het product voldoet aan uw wensen en verwachtingen en dat het de kwaliteit en veiligheid biedt die u ervan mag verwachten. Echter maakt de grote hoeveelheid verschillende leveranciers het soms lastig de kwaliteit en betrouwbaarheid van een leverancier goed te kunnen toetsen. Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen helpt duidelijkheid te maken op welke leveranciers u mag vertrouwen.

    Meer lezen
  • Uw scootmobiel mee op reis

    3 oktober 2016

    Naast vaste toerscootmobielen hebben wij ook veel demontabele en opvouwbare scootmobielen in het assortiment. Deze modellen zijn binnen enkele stappen geheel op te vouwen, waardoor u ze mee kunt nemen in de auto als u een dagje op stap wilt. Maar wat als u niet met de auto reist, maar met het vliegtuig, trein of misschien wel per boot? Lees hier verder waar u rekening mee moet houden!

    Meer lezen
  • Wel of niet mee de trein in?

    11 juli 2016

    De introductie van de opvouwbare elektrische scooter Gigi heeft tot kopzorgen bij NS-personeel gezorgd. Want mag dit compacte voertuig nou wel of niet mee in de trein? NS-woordvoerder, Erik Treinthamer, legt het uit.

    Meer lezen
  • Weet u welke wegen toegankelijk voor scootmobilisten zijn?

    21 juni 2016

    Maakt u graag lange toertochten op uw scootmobiel, rolstoel of in uw elektrische brommobiel, maar weet u niet welke routes toegankelijk voor u zijn? Er zijn veel handige websites en/of speciale apps die u voor of tijdens uw route (gratis) kunt raadplegen! Wij hebben er een aantal voor u onder elkaar gezet!

    Meer lezen
  • Parkeren op de stoep? Hoe zit dat nu precies?

    17 maart 2016

    Veel van de elektrische voertuigen van Mango, voldoen aan de wettelijke voorschriften van een gehandicaptenvoertuig. Dat heeft een aantal voordelen. Maar wat is het verschil tussen een brommobiel en gehandicaptenvoertuig? Wij leggen het voor u uit.

    Meer lezen