Mango Mobility opent nieuwe vestiging in Haarlem

Swipe to the left
Mango Mobility opent nieuwe superstore op de Menton passage 12 Haarlem
9 april 2024 Geen reacties
Mango Mobility opent nieuw filiaal in Haarlem

Vandaag openen we samen met onze collega’s van Fietsvoordeelshop en Juizz een nieuw mobiliteitscentrum met een Superstore van Mango in Winkelcentrum Schalkwijk. Van e-bikes tot aangepaste fietsen, scootmobielen, rolstoelen, rollators of een comfortabele luxe relaxfauteuil met sta-op-functie voor in huis. Kom gerust langs en laat je inspireren door het grootste 2-, 3-, en 4-wiel mobiliteitsassortiment onder één dak.

Mango Mobility Haarlem

De Mango Superstore biedt 256 m2 waar je onze producten kunt bekijken en uitproberen. Of je nu interesse hebt in een nieuwe scootmobiel, een elektrische Van Raam fiets of een opvouwbare scootmobiel, ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning waar nodig.

Mobility for life

Binnen Louwman Group bouwen wij met alle bedrijven aan onze Mobility for Life visie. Wij hebben als missie om mobiliteit voor alle levensfases te bieden. Dit nieuwe mobiliteitscentrum sluit hier naadloos op aan. Op deze wijze kunnen wij al onze klanten in alle fasen van hun leven van passende mobiliteit voorzien. Het nieuwe mobiliteitscentrum in Haarlem volgt deze visie en biedt een breed innovatief assortiment mobiliteit voor jong en oud.

Maak een afspraak

Onze nieuwe vestiging bevindt zich in winkelcentrum Schalkwijk, Menton Passage 12 te Haarlem en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto zeer goed bereikbaar. Kom langs en ervaar het zelf. Ons team staat voor je klaar.