Mango Utrecht

Mango Utrecht

De Mango winkel in Utrecht is gelegen naast de Nissan dealer aan de Franciscusdreef 74. U neemt de afslag op de ventweg naar de Jumbo en ziet na 200 meter aan uw rechterzijde de Mango winkel en het Electric Experience Center. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid en u herkent het pand duidelijk aan de Mango stekker op de gevel. U vindt hier ons volledige assortiment scootmobielen, vouwscootmobielen, rolstoelen en rollators.

Mango Mobility Utrecht

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Utrecht staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Franciscusdreef 74 in Utrecht.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Het Experience Center is gelegen tussen de A2 en N230 en onder andere eenvoudig te bereiken vanuit steden en dorpen als Nieuwegein, de Bilt, Bilthoven, IJsselstein en Houten. Er is geen werkplaats aanwezig maar er is wel voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de vestiging.

Openingstijden:

Showroom
maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Utrecht
Franciscusdreef 74
3565 AD Utrecht

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002