Werken bij Mango

werken bij Mango Mobility

Welkom bij Mango Mobility

Mango Mobility is een dynamische en snelgroeiende organisatie gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met een mobiliteitsuitdaging. Als dochteronderneming van de Louwman Group dragen wij hiermee bij aan hun missie “Mobility for life”. Met een gepassioneerd team streven wij ernaar dat al onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig in beweging blijven en thuis kunnen blijven wonen. Met het grootste premium assortiment mobiliteitshulpmiddelen van Nederland maken we dit mogelijk.

Mensen helpen zit diep in ons DNA. Niemand verheugt zich bij voorbaat op een scootmobiel, rolstoel of rollator. Maar de wereld van onze klanten verandert als ze er eenmaal een hebben en letterlijk van ‘binnen’ naar ‘buiten’ gaan. Onze medewerkers geven opnieuw kwaliteit en betekenis aan het leven van klanten en worden gewaardeerd om hun persoonlijke aanpak. Met winkels door heel Nederland, rijdende showrooms, een eigen 24-uurs klantenservice, snelle bezorging en een landelijk reparatieteam onderscheiden wij ons als het meest servicegerichte mobiliteitsbedrijf voor senioren.


Wij bieden oplossingen voor in en rondom huis, én op reis aan. Samen met een mobiliteit expert kiezen onze klanten het product dat het beste past bij hun persoonlijke wensen, leeftijd, situatie en budget. Mobiliteit geeft vrijheid en verbindt. Dat is het mooie van ons werk: mensen hun bewegingsvrijheid teruggeven zodat ze zelf kunnen besluiten wanneer ze erop uitgaan, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Spreekt jou dit aan en wil je bijdragen aan de verdere professionele groei van onze organisatie? Neem dan contact op door het sollicitatieformulier bij de betreffende vacature in te vullen en dan hoor je snel van ons.

Openstaande vacatures:

Assemblage medewerker

Jij zorgt ervoor dat alle scootmobielen goed functionerend onze werkplaats uit gaan. Je stelt diagnoses en lost storingen (creatief) op. Ook doe je onderhoudsbeurten, schadeherstel en hou je je bezig met renovatie.

Interessant? Lees meer! →

Verkoopadviseur

Als onze mobiliteit expert ben je ondernemer onder de paraplu van een werkgever. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en je zorgt ervoor dat zij de juiste informatie krijgen zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken.

Interessant? Lees meer! →

Oproepkracht: Aflever- en instructiespecialist

In deze functie ben jij hét visitekaartje van Mango Mobility. De relatie met een klant houdt bij ons niet op bij verkoop van een product, daar begint het pas. Als afleverchauffeur ben jij de productspecialist voor de klant.

Interessant? Lees verder →

Wil jij stage lopen bij Mango Mobility? Wij zijn een SBB erkend bedrijf. Neem contact op!

Mango Mobility is een erkend SBB-leerbedrijf.

Zoek je momenteel een leer- of werkstage en wil je graag een periode meelopen bij een ervaren, enthousiast en innovatief zorgbedrijf? Je bent van harte welkom bij Mango Mobility. Als stagiaire bieden we je de mogelijkheid om van alles te leren. Op veel afdelingen binnen onze organisatie kunnen wij jong talenten gebruiken die geïnteresseerd zijn in oplossingen bedenken voor de gevolgen van de vergrijzing van de samenleving. Door samen te werken kunnen we elkaar inspireren en van elkaar leren.

Je draait volop mee in de organisatie. Een organisatie waarin je jouw discipline van binnenuit leert kennen. In die verkenningstocht word je zorgvuldig begeleid en gecoacht. We nemen jouw studiedoelen als uitgangspunt. Welke kennis, houding en vaardigheden wil je verder ontwikkelen? Waar liggen jouw leerpunten? Tijdens jestage gaan we daaraan werken. Je krijgt enerzijds veel ruimte om als student te ontdekken, mee te kijken, te zien en te proeven. Je krijgt anderzijds je eigen taken en verantwoordelijkheden waarop je ook kritisch wordt beoordeeld. Dat is de beste voorbereiding voor je toekomstige carrière. En wie weet begint die carrière straks wel bij Mango!

Wil je graag in aanmerking komen voor een stageplaats bij Mango? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar info@mangomobility.nl, of vul het formulier in.

Loop stage bij ons!