Werken bij Mango

Werk jij binnenkort bij Mango Care?

Mango Mobility is dé specialist in mobiliteit en hulpmiddelen voor mensen met een beperking. Met een gepassioneerd team streeft Mango er dagelijks naar om haar klanten zo goed mogelijk mobiel te laten zijn, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven genieten van het leven. Met winkels door heel Nederland én onze rijdende showrooms bieden wij zowel onze particuliere klanten, instellingen en zorgprofessionals een groot en divers productaanbod dat voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die wij stellen binnen onze organisatie.

Mango is een dynamische onderneming die haar vaak kwetsbare klanten dagelijks wil verwonderen. Laat ons weten of dit ook jouw passie is!

Medewerk(st)er Commerciële Binnendienst

Servicemonteur Binnen- én Buitendienst

Stage lopen of afstuderen bij Mango Care?

Zoek je momenteel een leer- of werkstage en wil je graag een periode meelopen bij een ervaren, enthousiast en innovatief zorgbedrijf? Je bent van harte welkom bij Mango Mobility. Als stagiaire bieden we je de mogelijkheid om van alles te leren. Op veel afdelingen binnen onze organisatie kunnen wij jong talenten gebruiken die geïnteresseerd zijn in oplossingen bedenken voor de gevolgen van de vergrijzing van de samenleving. Door samen te werken kunnen we elkaar inspireren en van elkaar leren.

Als stagiair draai je volop mee in de organisatie. Een organisatie waarin je jouw discipline van binnenuit leert kennen. In die verkenningstocht word je zorgvuldig begeleid en gecoacht. We nemen jouw studiedoelen als uitgangspunt. Welke kennis, houding en vaardigheden wil je verder ontwikkelen? Waar liggen jouw leerpunten? Tijdens je stage gaan we daaraan werken. Je krijgt enerzijds veel ruimte om als student te ontdekken, mee te kijken, te zien en te proeven. Je krijgt anderzijds je eigen taken en verantwoordelijkheden waarop je ook kritisch wordt beoordeeld. Dat is de beste voorbereiding voor je toekomstige carrière. En wie weet begint die carrière straks wel bij Mango Care!

Wil je graag in aanmerking komen voor een stageplaats bij Mango? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar info@mangomobility.nl.