Werken bij Mango

Werk jij binnenkort bij Mango Mobility?

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer tot 45 km per uur. Wij richten ons enerzijds op de vergrijzing, met als belangrijkste doel mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Anderzijds kijken we naar de grote steden waar steeds meer problemen ontstaan door de uitstoot van schadelijke stoffen. Met winkels door heel Nederland én onze rijdende showrooms bieden wij zowel de particuliere als zakelijke markt een all-round productaanbod die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die wij stellen binnen onze organisatie.

Mango is een solide en dynamische onderneming, zowel in denken als doen. Dat betekent: professioneel, informeel, stimulerend, servicegericht én bovenal betrouwbaar.

Stage lopen of afstuderen bij Mango Mobility?

Zoek je momenteel een leer- of werkstage en wil je graag een periode meelopen met een jong, dynamisch en innovatief bedrijf? Welkom bij Mango Mobility. Als stagiaire bieden we je de mogelijkheid om van alles te leren. Op veel afdelingen binnen onze organisatie kunnen wij jong talent gebruiken die geïnteresseerd zijn in de vergrijzing van de samenleving en zich willen inzetten voor een schonere wereld. Door samen te werken kunnen we elkaar inspireren en van elkaar leren.

Als stagiair draai je volop mee in de organisatie. Een organisatie waarin je jouw discipline van binnenuit leert kennen. In die verkenningstocht word je zorgvuldig begeleid en gecoacht. We nemen jouw studiedoelen als uitgangspunt. Welke kennis, houding en vaardigheden wil je verder ontwikkelen? Waar liggen jouw leerpunten? Tijdens je stage gaan we daaraan werken. Je krijgt enerzijds veel ruimte om als student te ontdekken, mee te kijken, te zien en te proeven. Je krijgt anderzijds je eigen taken en verantwoordelijkheden waarop je ook kritisch wordt beoordeeld. Dat is de beste voorbereiding voor je toekomstige carrière. En wie weet begint die carrière straks wel bij Mango Mobility…

Wil je graag in aanmerking komen voor een stageplaats bij Mango? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar info@mangomobility.nl.