Over Mango Mobility

Over ons Mango Mobility - Breukelen winkel

Elke dag verwonderen

Mango Mobility is 18 jaar geleden als initiatief begonnen om klanten in de nog steeds stroperige bureaucratische zorgmarkt veel beter van dienst te zijn. Vandaag de dag zijn wij het meest klantgerichte hulpmiddelen bedrijf in Nederland en België met eigen rijdende winkels, winkels in grote steden, eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie- en eigen reparatieteam.

Mango Mobility brengt leuke dingen dichterbij

Revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen zijn fantastische producten. Zoals je hopelijk in onze onafhankelijke klanten reviews  hebt gelezen, maken onze adviezen, producten en persoonlijke service voor veel mensen het verschil. We nemen je graag hieronder mee in onze bedrijfsfilosofie.

Mobiliteit Adviseur Mobility Expert Mango Mobility

Persoonlijke aandacht

Mensen helpen zit diep in ons DNA. We geven opnieuw kwaliteit en betekenis aan het leven van onze klanten en worden gewaardeerd om onze persoonlijke aanpak. Ook ná de zorgvuldige aflevering van onze producten bij je thuis, blijven we graag betrokken bij jouw gebruikerservaringen. De Mango Mobility klantenservice en onze technische servicedienst stoppen pas als de mobiliteitswensen volledig vervuld zijn, zodat je langdurig van je vrijheid kunt genieten. Samen gaan we voor een 10!

Een passende oplossing voor iedereen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bieden we bij Mango Mobility een breed assortiment duurzame mobiliteitsoplossingen voor thuis en op reis aan. Je selecteert zelf (samen met onze adviseurs) het juiste product dat past bij jouw persoonlijke wensen, leeftijd, situatie en budget. Door onze laagsteprijsgarantie kan je er vanuit gaan dat je bij ons de laagste prijs betaalt.

Ervaar het zelf in één van onze winkels

Mango Mobility heeft winkels door heel Nederland. Hier nemen we graag de tijd voor je, en je kan in alle rust kennismaken met ons assortiment. Uiteraard bieden we al onze bezoekers ook de mogelijkheid om de producten uit te proberen. Dat maakt een bezoek aan onze unieke belevingswinkels vaak een waardevol en leuk uitje voor zowel jong als oud!

Gratis demonstratie aan huis

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar één van onze winkels te komen, dan kan je natuurlijk ook een gratis thuisdemonstratie aanvragen. Onze rijdende winkels komen met een passend assortiment bij jou thuis. Je kan op je gemak en in de eigen omgeving de producten uitproberen om zo te kijken of de ruimtes geschikt zijn voor het gebruik van onze mobiliteitsoplossingen. Mango Mobility thuisdemonstraties zijn kosteloos en verplichten je tot helemaal niets.

Bestel gemakkelijk 24/7 online

Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide online assortiment. Hier kan je al onze mobiliteitsproducten gemakkelijk vergelijken en bestellen. Kies daarna zelf of de bestelling gratis thuisbezorgd wordt, je een thuisbezorging met uitleg van een specialist wil, of dat je de bestelling liever kosteloos komt ophalen in een van onze winkels.

Ruim assortiment

Mango Mobility biedt de grootste keuze 3-, 4-, en 5-wiel scootmobielen via een landelijk winkelnetwerk. Wij helpen onze fabrikanten om hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen te vervaardigen die zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van onze klanten. Ook zijn wij marktleider in gebruikte scootmobielen. Met ruim 35 gedreven collega’s streven wij er dagelijks naar dat onze klanten zo lang mogelijk veilig, zelfstandig en kwalitatief kunnen leven. Dat vraagt om hoge kwaliteitsstandaarden, goed en deskundig advies en instructie, een eerlijke prijs en gegarandeerde service na levering van het hulpmiddel.

Scootmobielen

Een scootmobiel is een scooter met drie, vier of vijf wielen. De gemiddelde snelheid is 15 kilometer per uur, met een minimum van 6 kilometer per uur, en een maximum van 45 kilometer per uur. Het besturingssyteem van een scootmobiel is eenvoudig te bedienen door een hendel: doorgaans is inknijpen gas geven, en zodra je loslaat remt de scootmobiel. De lichte bediening zorgt ervoor dat je een ideale vervoerspartner hebt. Scootmobielen met drie wielen staan bekend om de kleine draaicirkel en veel beenruimte. Een vierwielige scootmobiel wordt vaker verkocht vanwege de stabiliteit en zekerheid.

Rollators

Een rollator is een handig hulpmiddel bij het lopen. Hoewel een rollator pas een relatief jong product is, is het niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het helpt om, ook als je wat slechter ter been bent, je zelfstandigheid te behouden. Als je behoefte hebt aan meer steun en stabiliteit kan een rollator een goede oplossing zijn. Wij bieden je lichtgewicht en opvouwbare modellen, die makkelijk opgeborgen kunnen worden. Ze zijn allen voorzien van een parkeerrem, waardoor je op een veilige en comfortabele manier plaats kunt nemen op de zitting. Veel van onze rollators worden standaard geleverd met een handige boodschappentas, die van de rollator een klein transportmiddel maken voor kleine spullen of de dagelijkse boodschappen.

Rolstoelen

Een rolstoel schaf je aan omdat je niet meer in staat bent om lange of korte stukken te lopen. Het is daarbij belangrijk dat je een rolstoel kiest die naadloos aansluit op jouw wensen. Zo hebben wij een groot assortiment lichtgewicht rolstoelen en kan je kiezen uit verschillende zittingen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoe kunnen we je helpen?

Bel: 0800 2002 (gratis)

Direct antwoord

Advies in de winkel

Vind een winkel in de buurt

Stuur een e-mail

Direct antwoord

Whatsapp

Direct antwoord