Over ons bedrijf

Bedrijfsprofiel Mango Mobility

Wat biedt Mango Mobility?

Mango Mobility is dé mobiliteitsspecialist. Wij richten ons op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km p/u). We bieden u de meeste keuze in overdekte, vaste en opvouwbare scootmobielen, occassions, rollators en rolstoelen. Inclusief de laagsteprijsgarantie! Wij hebben een duurzame mobiliteitsoplossing voor alle leeftijdsgroepen: van 16 jaar tot 96 jaar.

Mango Mobility is een handelsnaam van Mango Care B.V. (Eemnes), KvK: 76727599.

Scootmobielen

Een scootmobiel is een scooter met drie, vier of vijf wielen. De maximumsnelheid is gemiddeld 15 kilometer per uur, met een minimum van 6 kilometer per uur, en een maximum van 45 kilometer per uur. Het besturingssyteem van een scootmobiel is eenvoudig te bedienen door een hendel: doorgaans is inknijpen gas geven, en zodra u loslaat remt u. De lichte bediening zorgt ervoor dat u ideale vervoerspartner heeft. Scootmobielen met drie wielen staan bekend om de kleine draaicirkel en veel beenruimte. Een vierwielige scootmobiel wordt vaker verkocht vanwege de stabiliteit en zekerheid.

Mango Mobility biedt de grootste keuze 3-, 4-, en 5-wiel scootmobielen via een landelijk winkelnetwerk. Wij helpen onze fabrikanten om hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen te vervaardigen die zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van onze klanten. Ook zijn wij marktleider in gebruikte scootmobielen. Met ruim 50 gedreven collega’s streven wij er dagelijks naar dat onze klanten zo lang mogelijk veilig, zelfstandig en kwalitatief kunnen leven. Dat vraagt om hoge kwaliteitsstandaarden, goed en deskundig advies en instructie, een eerlijke prijs en gegarandeerde service na levering van het hulpmiddel. Dat is waar Mango Mobility al 15 jaar voor staat.

Rolstoelen

Een rolstoel schaft u aan omdat u niet meer in staat bent om lang of korte stukken te lopen. Het is daarbij belangrijk dat u een rolstoel kiest die naadloos aansluit op wensen. Zo hebben wij een groot assortiment lichtgewicht rolstoelen en kunt u kiezen uit verschillende zittingen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Rollators

Een rollator is een handig hulpmiddel bij het lopen. Hoewel een rollator pas een relatief jong product is, is het niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het helpt om, ook als u wat slechter ter been bent, uw zelfstandigheid te behouden. Als u behoefte heeft aan meer steun en stabiliteit kan een rollator een goede oplossing zijn.

Wij bieden u lichtgewicht en opvouwbare modellen, die makkelijk opgeborgen kunnen worden. Ze zijn allen voorzien van een parkeerrem, waardoor u op een veilige en comfortabele manier plaats kunt nemen op de zitting. Veel van onze rollators worden standaard geleverd met een handige boodschappentas, die van uw rollator een klein transport middel maken voor kleine spullen of uw dagelijkse boodschappen.

Mango e-mobilitystores in Nederland

Mango heeft met winkels door heel Nederland een netwerk aan Mango Servicepunten, de elektrische mobiliteitsoplossing bij u in de buurt. Met een eigentijdse uitstraling en een betrouwbare ouderwets goede service, combineert Mango Mobility de kwaliteit van toen in een elektrische mobiliteit totaalconcept van nu. Rijdt u binnenkort ook Mango?

Gratis demonstratie bij u thuis

Bent u niet in de gelegenheid om naar een van onze winkels toe te komen? Geen probleem bij Mango Mobility! Wij komen graag bij u aan huis, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving onze producten kunt uitproberen.

Een thuisdemonstratie van Mango kost u niets en verplicht u tot niets, en is bij uitstek bedoeld om u zo goed mogelijk te helpen om de juiste productkeuze te maken. Voor een afspraak belt u gratis naar 0800 - 2002 of maakt u gebruik van ons online formulier.