Mango Amsterdam - gelegen pal langs de A10

Mango Mobility Amsterdam

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden:

Parkeren

U kunt in de buurt, rondom de winkel, parkeren. 
Vind een vestiging bij u in de buurt

Mango Amsterdam

Precies aan het einde van de A2 bevindt zich vlakbij de Utrechtse brug ons filiaal op de Rijnstraat, te Amsterdam. Met ruime parkeergelegenheid, en vlakbij het Amstelstation is Mango Mobility het ideale bedrijf om uw nieuwe, ofwel occasion, scootmobiel uit te zoeken. Mango Amsterdam is perfect te bereiken, daar wij ons bevinden aan de rand van de stad: men hoeft niet het centrum in te rijden. Komt u binnenkort ook langs? De koffie, en het team staan voor u klaar!

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. Een winkelafspraak maakt u gemakkelijk via 0800-2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Bereikbaarheid & Parkeren

Mango ligt pal aan het einde van de A2: u hoeft dus niet de stad in te rijden. U kunt makkelijk parkeren voor de deur. Met het OV neemt u tram 4 naar het Victprieplein, vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

 

Graag stellen we ons team aan u voor

Wij staan voor u klaar in de winkel en ontvangen u graag met een kopje koffie

Richard
Mobiliteit Expert
Floor
Mobiliteit Expert

Mango scootmobiel winkel Amsterdam

Met het grootste aanbod in mobiliteit- en hulpmiddelen, zijn wij dé mobiliteitsspecialist van Nederland. Onze scootmobiel- en rollator winkel in Amsterdam bevindt zich precies aan het einde van de A2 en vlak bij de Utrechtsebrug.

Hierdoor zijn wij perfect bereikbaar, omdat u niet het centrum in hoeft te rijden en er ruime parkeermogelijkheden worden aangeboden. Deze vestiging op de Rijnstraat 237-239 is ook de enige locatie waar u een Mango scootmobiel in Amsterdam kunt aanschaffen.

Onze medewerkers staan dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar om de begeleiding te bieden die u nodig heeft.

Bezoek onze locatie in Amsterdam

De winkel bevindt zich precies aan het einde van de A2 en is goed bereikbaar. Met 20 jaar ervaring in scootmobielen kunnen onze Mobiliteit Experts u adviseren over de producten die voor u het belangrijkst zijn.

Daarnaast zijn er ook veel andere mobiliteitshulpmiddelen aanwezig die voor u relevant kunnen zijn. Of u nu een rolstoel, een badkamerhulpmiddel, of een rollator wil kopen in Amsterdam: onze Mobiliteit Experts staan voor klaar om u de nodige begeleiding te geven.

Scootmobiel kopen in Amsterdam?

Daarvoor bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag alles over de technische werking en de eigenschappen. Komt u binnenkort ook langs? De koffie en onze medewerkers staan voor u klaar!

U kunt op elk moment langskomen, of u kunt ervoor kiezen om een winkelafspraak te maken.

Ja, ik wil graag een winkelafspraak maken

Scootmobiel aanvragen in Amsterdam, zo doet u dat

Wij willen graag dat u leuke dingen blijft doen ondanks een mobiliteitsprobleem. Bij Mango Mobility kunnen wij op meerdere vlakken ondersteuning bieden bij de aanschaf van een mobiliteitshulpmiddel.

Het kan voorkomen dat u door uw persoonlijke situatie niet in staat bent om een grotere aankoop te doen. Dan kunt u er voor kiezen om bij ons een scootmobiel te huren in Amsterdam. 

Een andere optie is om een scootmobiel aan te vragen via uw gemeente. Wij ondersteunen u daarom met alle liefde in onze winkel bij de aanvraag van een scootmobiel in de gemeente Amsterdam.

Een scootmobiel aanvragen via de gemeente Amsterdam >gaat via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), dit is een wet die ervoor zorgt dat u zo lang mogelijk aan de maatschappij kan blijven meedoen. Hiervoor hebben wij meerdere mobiliteit experts klaar staan in de winkel die u graag helpen om via WMO in Amsterdam een scootmobiel aan te schaffen.

Ja, ik wil een gratis PGB-offerte!

Kom langs in Amsterdam, en maak een testrit in een scootmobiel

Wilt u graag een testrit maken op een scootmobiel in Amsterdam? In onze winkel kunt u dagelijks binnenwandelen om de modellen te testen. Samen met onze Mobiliteit Experts kunt u de scootmobiel veilig en comfortabel uitproberen.

Woont u nou aan de andere kant van Amsterdam en is een winkelbezoek bij ons in Amsterdam-Zuid lastig? Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een scootmobiel in Amsterdam-West thuis uit te proberen door middel van onze gratis service: Een Mango thuisdemonstratie.

Assortiment rollatoren in Amsterdam

Naast scootmobielen is het ook mogelijk om een rollator te kopen bij onze winkel in Amsterdam. Een rollator kan de nodige ondersteuning bieden wanneer het lopen lastiger wordt dan u wilt. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons rollator assortiment..

Een tweedehands rollator kopen in Amsterdam kan bij ons niet. Ook een rollator huren in Amsterdam is bij ons onmogelijk. Over het algemeen zijn rollatoren laag in prijs, en wij vinden het belangrijker dat u een effectief hulpmiddel heeft waar u lang plezier van kan hebben!

Gelukkig is er een breed assortiment rollators aanwezig, waardoor er altijd opties beschikbaar zijn voor u om een rollator uit te zoeken die aan de wensen voldoet.

De voordelen van een thuisdemonstratie of een winkelafspraak

Een thuisdemonstratie is altijd volledig gratis en vrijblijvend. De thuisdemonstratie is ideaal als u de Mango producten liever thuis wil uitproberen, of als het voor u niet mogelijk is om naar een winkel te komen.

Zo kunt u op gemak en in uw eigen omgeving de producten testen, onder begeleiding van onze mobiliteitsadviseur. De adviseur geeft een uitgebreide uitleg over de scootmobiel en hoe u deze het best kunt gebruiken in uw eigen omgeving.

Een afspraak kunt u maken op een tijdstip van uw voorkeur. Als wij weten van uw komst, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft. Ook heeft u op deze manier zekerheid dat de producten waar uw belangstelling naar uitgaat, beschikbaar zijn.