Mango Mobility Amsterdam - gelegen pal langs de A10

Mango Mobility Amsterdam

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden:

Zaterdag 27 april Gesloten
Donderdag 9 mei Gesloten
Maandag 20 mei Gesloten
Vind een vestiging bij u in de buurt

Mango Amsterdam

Mango Mobility is specialist in mobiliteitsoplossingen. We zijn hét meest gewaardeerde mobiliteits- en hulpmiddelenbedrijf dat met een groot en premium assortiment scootmobielen, Van Raam fietsen, rollators, rolstoelen, en relaxfauteuils altijd een passende oplossing biedt voor mensen met een mobiliteitsuitdaging. Aan het einde van de A2, al zichtbaar vanaf de Utrechtse brug, zit ons filiaal op de Rijnstraat. Je vindt hier een ruim en divers assortiment mobiliteitshulpmiddelen. Vaste en opvouwbare scootmobielen voor thuisgebruik en voor op reis. Elektrische rolstoelen, rollators, maar ook voor occasions, accessoires en PGB aanvragen ben je bij Mango Amsterdam aan het juiste adres. Wij heten je van harte welkom. Je Mango mobiliteitsadviseur staat voor je klaar.

De voordelen van een winkelafspraak

Je bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden. Wanneer je een afspraak maakt kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor je heeft en de producten waar jouw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. Een winkelafspraak maak je gemakkelijk via 0800 2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Parkeren

Mango Amsterdam heeft ruime betaalde parkeergelegenheid voor de deur en zit vlakbij het Amstelstation. We zijn tevens goed met het openbaar vervoer te bereiken. We zitten aan de rand van Amsterdam dus je hoeft niet de stad in te rijden en je kunt makkelijk voor de deur parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Dan neem je tram 4 naar het Victorieplein en vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

Graag stellen we ons team aan je voor

Wij staan voor je klaar in de winkel en ontvangen je graag met een kopje koffie

Richard
Mobiliteit Expert
Floor
Mobiliteit Expert