Mango Mobility Amsterdam

Mango Amsterdam

In Amsterdam aan de Rijnstraat vindt u onze nieuwe Mango winkel. Mango Amsterdam is in slechts 1 minuut te bereiken vanaf de A2 en de A10. U kunt voor de deur parkeren op de Rijnstraat (ter hoogte van de Utrechtsebrug). In deze winkel vindt u het grootste assortiment vaste- en vouwscootmobielen, rolstoelen, rollators, trapliften, badkamers en vele andere hulpmiddelen.

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Amsterdam staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle mogelijke hulpmiddelen, zoals scootmobielen, rolstoelen, rollators, badkamers en vele andere producten. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. Wij heten u van harte welkom aan de Rijnstraat 237-239 te Amsterdam.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn.

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Openingstijden:

Showroom
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten
Mango Amsterdam
Rijnstraat 237-239
1079 HH Amsterdam

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002