Mango Mobility Amsterdam

Mango Amsterdam

Aan de rand van Amsterdam op de kop van de Rijnstraat vindt u onze nieuwe Mango winkel met het grootste assortiment scootmobielen, rollatoren, elektrische rolstoelen en handbewogen rolstoelen. Mango Amsterdam bevindt zich in het eerste pand rechts pal aan het einde van de A2 (ter hoogte van de Utrechtsebrug). U kunt makkelijk voor de deur parkeren en hoeft dus niet de stad in te rijden. Ook vanaf afslag 109 op de A10 is Mango in twee minuten bereikbaar. In deze winkel vindt u het grootste assortiment vaste- en vouwscootmobielen, occasions, rolstoelen, rollators, trapliften, badkamers en vele andere hulpmiddelen.

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Amsterdam staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle mogelijke hulpmiddelen, zoals scootmobielen, rolstoelen, rollators, badkamers en vele andere producten. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. De koffie staat klaar en wij heten u van harte welkom aan de Rijnstraat 237-239 te Amsterdam.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn.

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Openingstijden:

Showroom
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Openingstijden tijdens de feestdagen:

Tweede Pinksterdag
maandag 1 juni
Open
10:00-17:00

Adres en contactgegevens:

Mango Amsterdam
Rijnstraat 237-239
1079 HH Amsterdam

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002