Mango Mobility Brielle

Mango Brielle

Nu ook privé afspraak mogelijk, bel 0800-2002 voor afspraak!

Vlak naast het vestingdorpje Brielle vindt u het bedrijventerrein 'Seggelant-Oost'. Hier heeft Ford van der Burgh een grote Mango shop in haar showroom waar alle mogelijke producten te zien zijn. De e-mobilitystore ligt nabij belangrijke uitvalswegen zoals de N57, waardoor de winkel goed bereikbaar is vanuit onder andere Hellevoetsluis, Maasdam en Spijkernisse. In onze store treft u een omvangrijk assortiment aan scootmobielen, rolstoelen, en rollators in een warme en moderne atmosfeer aan. U kunt uw auto gratis voor de deur parkeren.

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Brielle staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Naast nieuwe scootmobielen bieden wij ook occasions aan in onze vestiging in Brielle. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Seggelant-Oost 8 te Brielle.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:

Of maak een afspraak voor gratis thuisadvies door een van onze Mobiliteits Experts!


Openingstijden:

Showroom
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Openingstijden tijdens de feestdagen:

Adres en contactgegevens:
Mango Brielle
Seggelant-Oost 8
3237 MH Brielle

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002