Mango Mobility Haarlem

Mango Haarlem

In onze e-mobility store in Haarlem treft u een breed assortiment aan van scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters en brommobielen. Hier kunt u ook onze specials bewonderen zoals de 2-persoons City Car, de Luggie vouwscootmobiel, de nieuwste collectie elektrische scooters en elektrische fietsen van het Nederlandse fietsmerk Qwic.

De showroom van Mango is gevestigd in het pand van Ford Ardea Haarlem aan de Eysinkweg en is goed bereikbaar voor omliggende gemeentes als Velserbroek, Bentveld, Aerdenhout, Heemstede en Zandvoort.

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Haarlem staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Eysinkeweg 71 te Haarlem. Er is geen werkplaats aanwezig.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Openingstijden:

Showroom
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Haarlem
Eysinkweg 71
2014 SB Haarlem

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 023-2050116