Nieuw: Mango Mobility Naarden Superstore

Mango Mobility Naarden

Openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

Bijzondere openingstijden:

Parkeren

Je kan gratis voor de deur parkeren. 
Vind een vestiging bij u in de buurt

Mango Mobility Naarden

Onze nieuwe Superstore in Naarden is 27 november geopend! Mango Mobility is hét meest gewaardeerde mobiliteits- en hulpmiddelen bedrijf dat met een groot premium assortiment scootmobielen, van Raam fietsen, rollators, rolstoelen en relaxfauteuils, altijd een passende oplossing biedt voor senioren met een mobiliteitsuitdaging. Wij heten je van harte welkom in onze nieuwe vestiging die direct langs de A1 is gelegen, met uitgebreide parkeermogelijkheden naast voor de winkel.

Vanaf de afslag Naarden/Bussum

Je slaat na de stoplichten meteen rechtsaf de ventweg op, die parallel loopt aan de Amersfoortsestraatweg. De winkel ligt ongeveer 500 meter verderop aan je rechterhand.

Vanaf afslag Naarden

Je slaat op de rotonde niet de eerste afslag af, maar je rijdt iets verder door: daar kan je de ventweg op. De winkel ligt dan 150 meter verderop aan je linkerhand.

Assortiment

Je vindt ruim 500 m2 inspirerende ruimtes rondom mobiliteit. We bieden je de meeste keuze in overdekte, vaste en opvouwbare scootmobielen, occasions, rollators én rolstoelen. Inclusief de laagsteprijsgarantie! Kom langs voor inspiratie, en deskundig advies van onze mobiliteitsadviseurs. Ons team staat voor je klaar!

De voordelen van een winkelafspraak

Je bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. Wanneer je een afspraak maakt op een tijdstip naar voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor je heeft en de producten waar jouw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. Een winkelafspraak maak je gemakkelijk via 0800-2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Graag stellen we ons team aan je voor

Wij staan voor je klaar in de winkel en ontvangen je graag met een kopje koffie

Cornell
Storemanager