Mango Mobility Naarden Superstore

Mango Mobility Naarden

Openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

Afwijkende openingstijden:

Vind een vestiging bij u in de buurt

Mango Mobility Naarden

Mango Mobility is specialist in mobiliteitsoplossingen. Ervaar 500m2 showroom gevuld met het grootste en nieuwste assortiment mobiliteitshulpmiddelen van Nederland. Vaste en opvouwbarescootmobielen voor thuisgebruik en om mee op reis te gaan. Voor elektrische rolstoelen, rollators, Van Raam fietsen, maar ook voor relaxfauteuils en occasions en accessoires ben je bij Mango Naarden aan het juiste adres. Wij heten je van harte welkom in onze superstore die direct aan de A1 is gelegen.

Vanaf de afslag Naarden/Bussum

Je slaat na de stoplichten meteen rechtsaf de ventweg op, die parallel loopt aan de Amersfoortsestraatweg. De winkel ligt ongeveer 500 meter verderop aan je rechterhand.

Vanaf afslag Naarden

Je slaat op de rotonde niet de eerste afslag af, maar je rijdt iets verder door: daar kan je de ventweg op. De winkel ligt dan 150 meter verderop aan je linkerhand.

De voordelen van een winkelafspraak

Je bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden. Wanneer je een afspraak maakt kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor je heeft en de producten waar jouw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. Een winkelafspraak maak je gemakkelijk via 0800 2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Parkeren

Voor de winkel hebben we meer dan genoeg parkeerplaatsen voor ons bezoek. Je parkeert er gratis.

Graag stellen we ons team aan je voor

Wij staan voor je klaar in de winkel en ontvangen je graag met een kopje koffie

Cornell
Storemanager