Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Zeven jaar van uitmuntendheid met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Bij Mango Mobility begrijpen we dat mobiliteit meer is dan alleen bewegen. Het gaat over vrijheid, onafhankelijkheid en het vermogen om volledig deel te nemen aan het leven. Daarom zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en service, die wordt weerspiegeld in onze zevenjarige erkenning met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH).

Het NKH is een keurmerk voor hulpmiddelen dat wordt gebruikt voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Het is een symbool van betrouwbaarheid, onafhankelijkheid, toegankelijkheid, kwaliteit en service. Sinds 2016 zijn we bij Mango Mobility trots om dit keurmerk te dragen.

Hulpmiddelen met het NKH-keurmerk zijn uitvoerig getest op kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit geeft onze klanten en zorgverleners de zekerheid dat onze producten betrouwbaar zijn en dat ze van goede kwaliteit zijn. Het NKH is een onafhankelijk keurmerk dat niet verbonden is aan een specifieke fabrikant of leverancier, wat betekent dat het objectief en betrouwbaar is.

Het NKH-keurmerk is beschikbaar voor een breed scala aan hulpmiddelen, waaronder rolstoelen, scootmobielen, tilliften en meer. Dit maakt het gemakkelijk voor onze klanten en zorgverleners om betrouwbare hulpmiddelen te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Bij Mango Mobility staat het NKH-keurmerk voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze hulpmiddelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Maar we gaan verder dan alleen het leveren van kwaliteitsproducten. We bieden ook uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten en zorgverleners. Of het nu gaat om vragen of problemen, ons team van professionals staat altijd klaar om te helpen.

Het is niet voor niets dat onze klanten een waardering geven van gemiddeld een 9,6 voor onze service en dienstverlening. Hier zijn enkele van de lovende woorden die we van onze klanten hebben ontvangen:

 • "Top service!"

  "Hoe jammer het ook is dat ik gebruik moet maken van de Atto Sport, de hulp, aandacht en empathie van dhr. Cornell Kinderdijk (vestiging Naarden) maakt het toch iets lichter. Wij, mijn man en ik, werden echt gehoord. Het was zeker geen verkooppraatje, maar echt meedenken en begrip hebben voor het feit dat het niet makkelijk is. Al met al, wij zijn vol lof." - Anneke, uit IJsselstein

 • "De service van dit bedrijf is het visitekaartje van werknemers die méér leveren dan beloofd is."

  "Vandaag besteld en in dit unieke geval hebben de mensen van Mango Mobility alles uit de kast getrokken om de rollator op de plaats van bestemming te krijgen; sneller nog dan beloofd, om de afhankelijke oude dame in nood te helpen. Bijzondere menselijke maat. Zeer gewaardeerd." - A. Beerepoot, uit Spanbroek

Vragen over het NKH?

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

De zeven zekerheden van het NKH:

 1. Je ontvangt deskundig advies van vakmensen die zorgvuldig zijn opgeleid op gebied van advisering, vervaardiging en aanpassing van hulpmiddelen;
 2. Je ontvangt objectieve informatie over de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hulpmiddel;
 3. Je ontvangt een veilig hulpmiddel dat aantoonbaar aan de relevante Europese veiligheidseisen voldoet;
 4. Je ontvangt een goede, duidelijke uitleg hoe je het hulpmiddel optimaal en veilig kunt gebruiken in jouw specifieke situatie;
 5. Je ontvangt gegarandeerde nazorg en service in geval er onverhoopt iets mis is met het hulpmiddel;
 6. Je ontvangt de zekerheid van een goede klachtenregeling;
 7. Je kunt ervan op aan dat een erkend bedrijf aandacht besteedt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Bij Mango Mobility zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en service. We zijn vereerd om zeven jaar op rij het NKH-keurmerk te hebben ontvangen en we zijn vastbesloten om onze klanten ook in de toekomst de beste mobiliteitshulpmiddelen en service te blijven bieden.

Als je vragen hebt over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen.