Mango Mobility Almelo

Mango Almelo

Nu ook privé afspraak mogelijk, bel 0800-2002 voor afspraak!

Aan de rand van Almelo, niet ver van de A35 (parallel aan de Nijreessingel), vindt u onze e-mobility store. In deze vestiging treft u een zeer ruim en divers assortiment scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters en e-cars/e-brommobielen aan.

Winkel Mango Almelo

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Almelo staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Einsteinstraat 8 te Almelo.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:

Of maak een afspraak voor gratis thuisadvies door een van onze Mobiliteits Experts!

Onze vestiging in Almelo heeft voldoende parkeergelegeheid voor de deur en is gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Enschede, Denekamp, Nijverdal en verschillende Duitse steden.

Wilt u graag proefrijden op een product naar keuze, maar bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan kunt u vrijblijvend een thuisdemonstratie aanvragen via 0800-2002.

Openingstijden:

Showroom
Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

Openingstijden tijdens de feestdagen:

Adres en contactgegevens:

Mango Almelo
Einsteinstraat 8 
7601 PR Almelo

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0546-453296