Partners van Mango Mobility

partners van Mango Mobility


Mango heeft met meerdere bedrijven partnerships op strategisch of actiematig gebied. Hieronder vindt u een overzicht van deze partners
.

NKC

De NKC is de grootste camperclub van Europa. Met als basis ruim 30.000 leden zijn is de NKC het inspiratie - en expert platform voor de camperaar. Advies en camperplaatsontwikkeling zijn cruciaal in de belangenbehartiging. Reizen, verzekeren en een juridische helpdesk behoren tot de dienstverlening.

Longfonds

Het Longfonds strijdt voor gezonde longen en tegen ongeneeslijke longziekten. Daarom financiert het Longfonds wetenschappelijk onderzoek en werkt aan gezonde lucht binnen en buiten voor iedereen. Als patiëntenvereniging komt het Longfonds op voor de belangen van longpatiënten.

BDO Accountants en Adviseurs

Relatie en Kwaliteit vormen de speerpunten van BDO. Dankzij de persoonlijke, vaak langdurige klantrelaties kan BDO kwaliteit op maat leveren. BDO is een belangrijke partner bij het verstrekken van informatie over fiscale en financiële mogelijkheden bij de implementatie van elektrisch vervoer binnen de zakelijke markt.

Stern

Stern staat voor geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, voor autobedrijven met toonaangevende merken, voor zakelijke en financiële autodienstverlening en voor autotechniek waaronder professioneel autoschadeherstel. Kortom een compleet mobiliteitspakket voor de Sternklant, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid. Stern en Mango werken nauw samen op het gebied van individuele mobiliteit. Een aantal Mango Stores is opgezet als shop-in-shop in een Stern-vestiging.

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.