Onze partners

partners van Mango Mobility


Mango heeft met meerdere bedrijven partnerships op strategisch of actiematig gebied. Hieronder vind je een overzicht van deze partners
.

Louwman Group

De Louwman Group, opgericht in 1923, is een Nederlands familiebedrijf. Met importbedrijven voor automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki behoren ze al decennia lang tot de grootste autodistributeurs van Europa. Behalve in Nederland is Louwman Group actief in België, Zweden en Tsjechië.

Rolstoelen.shop

Rolstoelen.shop biedt een uitgebreid assortiment aan rolstoelen. Reguliere rolstoelen, elektrische rolstoelen, of transport- en duwrolstoelen: Rolstoelen.shop heeft het allemaal. Alle rolstoelen kunnen gemakkelijk online worden besteld..

Rollator. shop

Rollator.shop is een online aanbieder van rollators en andere loophulpmiddelen met het grootste assortiment rollators in Nederland. Rollator.shop is officieel onderdeel van Mango Mobility en de producten zijn beschikbaar in onze fysieke winkels en online shop.

Gouden Dagen

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor (kwetsbare) ouderen in Nederland met als doel vereenzaming tegen te gaan, de mobiliteit te vergroten en de kloof tussen jong en oud te verkleinen. Ze leggen de focus op wat er nog mogelijk is, en daardoor creëren ze de juiste aandacht voor de problematiek die speelt.

Smienk Trapliften

In 2012 richtte Erik Smienk het bedrijf Smienk op: het eerste bedrijf in gebruikte trapliften van alle merken, met als doel een traplift voor iedereen betaalbaar maken en verspilling tegengaan.

Zwaluw Badkamers

Stap weer vol zelfvertrouwen onder een veilige douche of ga ontspannen in een comfortabel instapbad. De inloopdouches van Zwaluw beschikken over middelen voor valpreventie en verkleinen het valgevaar. Ideaal is dat er geen ingrijpende verbouwing nodig is. Zij plaatsen een veilige douche in slechts één dag.

Neem contact op!

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.