Flexibele Mobiliteitsoplossingen van Mango Mobility

Heb je tijdelijk een mobiliteitsuitdaging en vervoer nodig? Maak dan gebruik van de Flex-Service van Mango Mobility. Handig ter overbrugging van een WMO/PGB aanvraag of tijdelijk je mobiliteit te vergroten.

Met Scoot of Fiets- Flex kan je door een abonnement af te sluiten zorgeloos een scootmobiel of een aangepaste van Raam 3-wiel fiets huren. Voor een vast bedrag per maand kan je onbeperkt gebruik maken van vervoer en heb je tevens onderhoud, verzekering en pechhulp service inbegrepen. Je betaalt vooraf eenmalig een bedrag van €150 voor bezorging aan huis, rij-instructie en uitleg én voor het ophalen van de fiets of scootmobiel aan het einde van je abonnement.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal vragen die vaak aan ons gesteld worden. Je kan op de vraag klikken om het antwoord te lezen.


Hoe lang kan ik gebruik maken van het abonnement?


Zolang als je wilt. Onze abonnementen zijn flexibel: start wanneer je wilt en stop wanneer je het niet meer nodig hebt. Ideaal voor zowel korte als lange termijn.


Wat voor modellen bieden jullie aan?


Bij FietsFlex kies je automatisch voor een EasyRider driewielfiets met trapondersteuning. De Easy Rider is een zitdriewielfiets voor volwassenen die zeer wendbaar is en een kleine draaicirkel heeft. De fiets heeft een sportieve uitstraling en door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. De afmetingen zijn dusdanig dat de fiets door een normale deur past.

Met ScootFlex heb je de keuze tussen een drie- en een vierwiel scootmobiel. Hierin bieden we diverse merken aan, afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. Beide scootmobielen hebben een maximum snelheid van 15 km/h. Ook zijn alle scootmobielen binnen ScootFlex uitgerust met een spiegel en stokhouder.


Wat zijn de kosten?


De kosten voor FietsFlex bedragen € 249,- per maand. Daarnaast betaalt u eenmalig € 150,- voor het afleveren van de scootmobiel inclusief rij-instructie. In dit bedrag is ook het ophalen van de driewielfiets meegenomen na beëindiging van het abonnement.

Als je kiest voor ScootFlex zijn er 2 varianten mogelijk. Je kiest een 3- of een 4-wielscootmobiel. Deze leveren we binnen 5 werkdagen bij je thuis af. Wegens succes kan het zijn dat de levering een aantal dagen langer gaat duren. Als dit het geval is brengen wij u altijd op de hoogte door telefonisch contact op te nemen.De kosten voor ScootFlex met een 3-wielscootmobiel bedragen € 129,- per maand. De kosten voor ScootFlex met een 4-wielscootmobiel bedragen € 139,- per maand. Daarnaast betaalt u eenmalig € 150,- voor het afleveren van de scootmobiel inclusief rij-instructie. In dit bedrag is ook het ophalen van de scootmobiel meegenomen na beëindiging van het abonnement.

Alle prijzen zijn inclusief service, onderhoud, en verzekering. Geen verrassingen achteraf.


Is er een maximaal gebruiksgewicht?


Ja, afhankelijk van het gekozen model. De EasyRider driewieler heeft een maximaal gebruikersgewicht van 140 kg. Het maximale gebruikersgewicht van de 3 of 4 wiel scootmobiel is 150 kg. We adviseren je graag over de beste optie voor jouw situatie.


Bezorgen jullie overal in Nederland?


Zeker, we leveren het product af af op elk woonadres in Nederland. Altijd snel en efficiënt.


Kan ik het abonnement gebruiken als overbrugging?


Absoluut, onze abonnementen zijn perfect als tijdelijke oplossing in afwachting van een permanente mobiliteitsoplossing. Let wel op: vraag de Flexabonnementen op tijd aan, aangezien je de FlexService voor minimaal één maand dient af te sluiten.


Hoe werkt de betaling?


Betalingen verlopen achteraf per automatische incasso en deze worden rond de 1e van de maand geïncasseerd. Je ontvangt geen papieren factuur, maar een digitale factuur op het door jou opgegeven e-mailadres.

Hoe werkt een Flexabonnement van Mango Mobility? 4 eenvoudige stappen

Hoe werkt een Flex-abonnement?

  • Vraag FietsFlex of ScootFlex aan via ons online formulier.
  • Aflevering binnen 5 werkdagen, inclusief rij-instructie;
  •  Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand;
  •  Opzegtermijn van slechts 2 weken;
  • Ophaalservice na afloop van het abonnement; wel zo makkelijk!

Probeer nu de Flex-Service van Mango Mobility: