Scootmobiel huren

Voordelig huren bij Mango Mobility

Mango Rent

Wilt u een geschikte scootmobiel huren voor een korte of langere periode, dan bent u bij Mango Rent aan het juiste adres! Wij bieden de grootste keuze huurscootmobielen.

U kunt kiezen uit verschillende vouw- en vaste scootmobielen die u kunt huren voor korte termijn (1, 3 of 6 maanden) of lange termijn (24 of 36 maanden).

Waarom huren?

  • All inclusive: Betaalt u liever maandelijks een overzichtelijk bedrag in plaats van een groter bedrag ineens, dan is de 24 of 36 maanden huur een mooie oplossing. Voor een relatief goedkoop bedrag per maand kunt u zorgeloos op pad! De prijs is namelijk inclusief service, verzekeringen en reparatie. U komt niet ineens voor hoge kosten te staan. Maak de keuze tussen een nagenoeg nieuw showmodel, of een gloednieuwe scootmobiel.
  • Twijfel: U twijfelt over de aanschaf van een scootmobiel. Door het huren voor een kortere periode kunt u wennen aan het voertuig en toetsen of de scoot bij uw dagelijkse activiteiten past.
  • Medische ingreep: U heeft een medische ingreep gehad en de herstelprognose is positief. In deze revalidatieperiode is het van belang om nog steeds mobiel te blijven. Het tijdelijk huren van een scootmobiel kan hier uitstekend bij helpen.
  • Vakantie: Gaat u binnenkort op vakantie, maar kunt u niet aan verschillende uitjes deelnemen? Een vouwscootmobiel biedt de uitkomst. Zo ziet u meer dan alleen het dorpsplein, en hoeft uw reisgenoot niet dagenlang een rolstoel te duwen.
  • Leuke dingen: Als u een scootmobiel huurt behoudt u, en vergoot u uw mobiliteit, vrijheid en zelfstandigheid. U kunt zelf bepalen waar en wanneer u boodschappen doet, wanneer u de hond uitlaat of wanneer u op de koffie kan bij bekenden.

Huur al een scootmobiel v.a. €99 per maand! Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door middel van het formulier hiernaast.

Aanvraag huur
Heeft u een vraag over Mango Rent? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.