Scootmobiel huren

Header Mango Mobility Rent en Lease - huur al een scootmobiel vanaf €99 per maand

Scootmobiel huren voor langere termijn

Heeft u tijdelijk een scootmobiel nodig? Bij Mango Mobility heeft u de mogelijkheid om een scootmobiel te huren. Een scootmobiel huren kan bij ons vanaf 12 maanden.

Waarom een scootmobiel huren?

Er zijn verschillende redenen waarom het huren van een scootmobiel voor u interessant kan zijn.

Alles-in-één prijs inclusief service en onderhoud

Het kopen van een scootmobiel is een dure uitgave. Betaalt u liever maandelijks een overzichtelijk bedrag in plaats van een groter bedrag ineens? Dan is het huren van een scootmobiel voor een termijn van 24 of 36 maanden een goede oplossing. Voor een relatief goedkoop bedrag per maand kunt u zorgeloos op pad! De prijs is namelijk inclusief service, verzekeringen en reparatie. U komt niet ineens voor hoge kosten te staan. Maak de keuze tussen een nagenoeg nieuw showmodel, of een gloednieuwe scootmobiel.

Lange termijn uitproberen van een type scootmobiel

Wanneer u minder mobiel bent dan is het maken van de juiste keuze voor een scootmobiel essentieel. Een scootmobiel moet aansluiten bij uw dagelijkse activiteiten en woonsituatie. Verhuur van een scootmobiel maakt het mogelijk om een scootmobiel voor een langere termijn te proberen. Na een periode van 12 maanden weet u of de scootmobiel u mobieler maakt in uw dagelijkse activiteiten. Wilt u een scootmobiel proberen en er daarna direct één aanschaffen? Dan raden wij de scootmobiel thuisdemo aan.

Langdurig herstel of revalidatie

Of huur een scootmobiel wanneer u een medische ingreep hebt gehad en u moet een langere tijd herstellen. In deze revalidatieperiode is het van belang om nog steeds mobiel te blijven. Het huren van een scootmobiel kan hier uitstekend bij helpen.

Wat kost het om een scootmobiel te huren?

Bij Mango Mobility kunt u vanaf €99,-* een scootmobiel huren. Dit zit er in de prijs inbegrepen:

  • Één vaste prijs zonder bijkomende kosten
  • Advies van een mobiliteitsexpert
  • Frequente service en onderhoud
  • 24/7 pechhulp (i.s.m. de ANWB)

* Wat kost een scootmobiel huren? Hier is geen vast antwoord op. Het ligt aan het soort scootmobiel en of de scootmobiel nieuw of tweedehands is. Wilt u een goedkope scootmobiel huren? Kies dan voor een tweedehands model.

De soorten scootmobielen die ik kan huren

U heeft keuze uit een groot assortiment scootmobielen. Zelfs de nieuwste modellen zijn beschikbaar voor lange termijn huur. U kunt een vaste scootmobiel of een opvouwbare scootmobiel huren. Het voordeel van een inklapbare scootmobiel huren is dat de scootmobiel ook zeer geschikt is om mee te nemen op reis. Het is ook mogelijk om een 2 persoons scootmobiel te huren. Neem voor een duo scootmobiel huren contact op voor de mogelijkheden. Bel gratis naar 0800-2002, of neem contact met ons op via het formulier hiernaast.

Extra Huur Informatie
Vraag direct een offerte aan!