Mango Rotterdam

Mango Rotterdam

Nu ook privé afspraak mogelijk, bel 0800-2002 voor afspraak!

De Mango winkel in Rotterdam is gelegen pal naast de Ford dealer in het mooie oud-Zuid op nog geen twee minuten afstand van stadion de Kuip. Aan de linkerzijde van het Ford pand treft u onze winkel aan. Er is ruime parkeergelegenheid en u herkent het pand duidelijk aan de oranje stekker op de gevel. U vindt hier ons volledige assortiment scootmobielen, vouwscootmobielen, rolstoelen en rollators.

Winkel Mango Rotterdam

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Rotterdam staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Laagjes 4 te Rotterdam.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:

Of maak een afspraak voor gratis thuisadvies door een van onze Mobiliteits Experts!

Mango Rotterdam is uitstekend bereikbaar vanuit de hele omgeving. Er is geen werkplaats aanwezig. Graag heten wij u van harte welkom. Onze storemanager heeft de koffie voor u klaarstaan!

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Openingstijden tijdens de feestdagen:

Donderdag 4 juni

09:00 - 15:30

Adres en contactgegevens:

Mango Rotterdam
Laagjes 4
3076 BJ Rotterdam

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl