Mango Rotterdam

Mango Rotterdam

De Mango e-mobility store in Rotterdam is gelegen naast de Ford dealer Ardea. Aan de linkerzijde van het Ardea pand treft u onze winkel aan. Er is ruime parkeergelegenheid en u herkent het pand duidelijk aan de oranje stekker op de gevel. U vindt hier ons volledige assortiment scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters en e-cars/e-brommobielen.

Winkel Mango Rotterdam

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Rotterdam staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Laagjes 4 te Rotterdam.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Mango Rotterdam is uitstekend bereikbaar vanuit de hele omgeving. Er is geen werkplaats aanwezig. Graag heten wij u van harte welkom. Onze storemanager heeft de koffie voor u klaarstaan!

Openingstijden:

Showroom
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Rotterdam
Laagjes 4
3076 BJ Rotterdam

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 010-4326722