Mango Mobility Rotterdam

Mango Mobility Rotterdam

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden:

Maandag 20 mei Gesloten
Vind een vestiging bij u in de buurt

Vragen? Neem contact op

Telefoon: 0800-2002 (gratis)
E-mail: info@mangomobility.nl

Mango Rotterdam

Mango Mobility is specialist in mobiliteitsoplossingen met winkels door heel Nederland. Onze winkel in Rotterdam heeft een groot en divers assortiment mobiliteitshulpmiddelen. We bieden overdekte, vaste en opvouwbare scootmobielen, rollators, rolstoelen, occasions en relax fauteuils met sta-op-functie aan en garanderen de laagste prijs op onze producten. Ook voor je PGB aanvraag ben je bij Mango Rotterdam aan het juiste adres. We vinden altijd een passende oplossing en we helpen je graag verder. Kom langs voor inspiratie, een proefrit of persoonlijk advies van één van onze mobiliteitsadviseurs. De koffie staat klaar.

De voordelen van een winkelafspraak

Je bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden. Wanneer je een afspraak maakt kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor je heeft en de producten waar jouw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. Een winkelafspraak maak je gemakkelijk via 0800 2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Parkeren

Mango Rotterdam zit naast de Hedin Ford dealer en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. Aan de linkerzijde van het Hedin pand zie je meteen onze winkel, duidelijk herkenbaar door de rode stekker op de gevel.

Wij stellen je graag voor aan ons team

Wij staan voor je klaar in de winkel en ontvangen je graag met een kopje koffie

Monica
Mobiliteit Expert

Mango scootmobiel winkel Rotterdam

Met het grootste aanbod mobiliteits- en hulpmiddelen, is Mango Mobility dé mobiliteitsspecialist van Nederland. Onze scootmobielwinkel in Rotterdam is gelegen aan de linkerkant van de Ford Dealer Ardea en heeft een ruime parkeergelegenheid.

Deze vestiging op de Laagjes 4 is ook de enige locatie waar je een Mango scootmobiel in Rotterdam kan aanschaffen.

Scootmobiel kopen in Rotterdam? Daarvoor bent je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn er ook veel andere mobiliteitshulpmiddelen aanwezig die voor jou relevant kunnen zijn. Een rollator kopen in Rotterdam bij de Mango winkel is namelijk ook zeker mogelijk! 

Naast het zijn van experts in scootmobielen, staat de vestiging ook even goed bekend als een rollator winkel in Rotterdam. Onze medewerkers staan dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar om de begeleiding te bieden die je nodig hebt.

Bezoek onze locatie in Rotterdam

Je bent van harte welkom om ons brede assortiment mobiliteits- en hulpmiddelen te komen bekijken. Bij Mango staat het vinden van een mobiliteitshulpmiddel dat het beste bij jou past centraal.

Dat hoeft natuurlijk niet altijd de aankoop te zijn van een splinternieuwe scootmobiel. Je bent dan ook bij ons aan het juiste adres om een scootmobiel te huren in Rotterdam.

Hetzelfde geldt voor wanneer je op zoek bent naar een 2e hands scootmobiel in Rotterdam. Een gebruikt model kan in een even goede staat verkeren als een nieuw model en ook nog eens goedkoper zijn. Een nadeel is dat er gebruikerssporen aanwezig kunnen zijn.

Om er zeker van te zijn dat de tweedehands scootmobiel in Rotterdam aanwezig is die je op het oog hebt, raden wij het aan om een winkelafspraak te maken.

Ja, ik wil graag een winkelafspraak maken

Scootmobiel aanvragen in gemeente Rotterdam

Wij willen graag dat je leuke dingen blijft doen ondanks een mobiliteitsprobleem. Bij Mango Mobility kunnen wij op meerdere vlakken ondersteuning bieden bij de aanschaf van een mobiliteitshulpmiddel.

Het kan voorkomen dat je door jouw situatie niet in staat bent om een grotere aankoop te doen. Wij ondersteunen je daarom met alle liefde bij de aanvraag van een scootmobiel in de gemeente Rotterdam.

Een scootmobiel aanvraag via de gemeente Rotterdam gaat via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), dit is een wet die ervoor zorgt dat je zo lang mogelijk aan de maatschappij kan blijven meedoen.

Hiervoor hebben wij meerdere mobiliteit experts klaar staan in de winkel die je graag helpen om via WMO in Rotterdam een scootmobiel aan te schaffen.

Ja, ik wil een gratis PGB-offerte!

Kom langs in Rotterdam, en maak een testrit op een scootmobiel

Wil je graag een testrit maken op een scootmobiel in Rotterdam? In onze winkel kan je dagelijks binnenwandelen om de modellen te testen. Samen met onze Mobiliteit Experts kan je de scootmobiel veilig en comfortabel uitproberen.

Wil je toch liever een winkelafspraak maken om een scootmobiel in Rotterdam-Zuid uit te proberen? Maak hier jouw winkelafspraak of neem telefonisch contact op (0800-2002).

Ja, ik wil een gratis thuisdemonstratie!

Assortiment rollatoren in Rotterdam

Een rollator kan de nodige ondersteuning bieden wanneer het lopen lastiger wordt dan dat je wilt. Je kan een rollator kopen in Rotterdam. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onsrollator assortiment.

Het is niet mogelijk om bij ons een tweedehands rollator in Rotterdam te huren. Een rollator is over het algemeen laag in prijs, waardoor het in de meeste gevallen veel effectiever is om voor kwaliteit te gaan.

Gelukkig is er daarvan een breed assortiment aanwezig, waardoor er altijd opties beschikbaar zijn voor jou om een rollator in Rotterdam uit te zoeken die aan de wensen voldoet. Wij vinden het belangrijker dat je een mobiliteitshulpmiddel aanschaft waar je een leven lang plezier van heeft.

De voordelen van een thuisdemonstratie of winkelafspraak

Een thuisdemonstratie is altijd volledig gratis en vrijblijvend. De thuisdemonstratie is ideaal als je de Mango producten liever thuis wil uitproberen, of als het voor jou niet mogelijk is om naar een winkel te komen.

Zo kan je op gemak en in jouw omgeving de producten testen, onder begeleiding van onze mobiliteitsadviseur. De adviseur geeft een uitgebreide uitleg over de scootmobiel en hoe je deze het best kunt gebruiken in eigen omgeving.

Een afspraak kan je maken op een tijdstip naar voorkeur. Als wij weten van jouw komst, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor je heeft.

Ook heb je op deze manier de zekerheid dat de producten waar jouw belangstelling naar uitgaan beschikbaar zijn. Maak een afspraak door gratis te bellen naar 0800-2002 of maak online een winkelafspraak.

Benieuwd naar onze producten?

Ja, ik wil gratis de catalogus ontvangen!