Mango Rotterdam

Mango Mobility Rotterdam

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden:

Donderdag 14 december 09:00 - 14:30

Parkeren

U kunt voor de deur gratis parkeren. 
Vind een vestiging bij u in de buurt

Vragen? Neem contact op

Telefoon: 0800-2002 (gratis)
E-mail: info@mangomobility.nl

Mango Rotterdam

Mango Rotterdam is gelegen naast de Ford dealer Hedin, om de hoek. Aan de linkerzijde van het Hedin pand treft u onze winkel aan. Er is parkeergelegenheid aan de zijkant en u herkent het pand duidelijk aan de rode stekker op de gevel. U vindt hier ons volledige assortiment scootmobielen, rolstoelen, rollators en occasions! Ons team staat voor u klaar in Rotterdam.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. Een winkelafspraak maakt u gemakkelijk via 0800-2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Wij stellen u graag voor aan ons team

Wij staan voor u klaar in de winkel en ontvangen u graag met een kopje koffie

Monica
Mobiliteit Expert

Mango scootmobiel winkel Rotterdam

Met het grootste aanbod mobiliteits- en hulpmiddelen, is Mango Mobility dé mobiliteitsspecialist van Nederland. Onze scootmobielwinkel in Rotterdam is gelegen aan de linkerkant van de Ford Dealer Ardea en heeft een ruime parkeergelegenheid.

Deze vestiging op de Laagjes 4 is ook de enige locatie waar u een Mango scootmobiel in Rotterdam kunt aanschaffen.

Scootmobiel kopen in Rotterdam? Daarvoor bent u dus bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn er ook veel andere mobiliteitshulpmiddelen aanwezig die voor u relevant kunnen zijn. Een rollator kopen in Rotterdam bij de Mango winkel is namelijk ook zeker mogelijk! 

Naast het zijn van experts in scootmobielen, staat de vestiging ook even goed bekend als een rollator winkel in Rotterdam. Onze medewerkers staan dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar om de begeleiding te bieden die u nodig heeft

Bezoek onze locatie in Rotterdam

U bent van harte welkom om ons brede assortiment mobiliteits- en hulpmiddelen te komen bekijken. Bij Mango staat het vinden van een mobiliteitshulpmiddel dat het beste bij u past centraal.

Dat hoeft natuurlijk niet altijd de aankoop te zijn van een splinternieuwe scootmobiel. U bent dan ook bij ons aan het juiste adres om een scootmobiel te huren in Rotterdam.

Hetzelfde geldt voor wanneer u op zoek bent naar een 2e hands scootmobiel in Rotterdam. Een gebruikt model kan in een even goede staat verkeren als een nieuw model en ook nog eens goedkoper zijn. Een nadeel is dat er gebruikerssporen aanwezig kunnen zijn.

Om er zeker van te zijn dat de tweedehands scootmobiel in Rotterdam aanwezig is die u op het oog heeft, raden wij het aan om een winkelafspraak te maken.

Ja, ik wil graag een winkelafspraak maken

Scootmobiel aanvragen in gemeente Rotterdam

Wij willen graag dat u leuke dingen blijft doen ondanks een mobiliteitsprobleem. Bij Mango Mobility kunnen wij op meerdere vlakken ondersteuning bieden bij de aanschaf van een mobiliteitshulpmiddel.

Het kan voorkomen dat u door uw persoonlijke situatie niet in staat bent om een grotere aankoop te doen. Wij ondersteunen u daarom met alle liefde bij de aanvraag van een scootmobiel in de gemeente Rotterdam.

Een scootmobiel aanvraag via de gemeente Rotterdam gaat via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), dit is een wet die ervoor zorgt dat u zo lang mogelijk aan de maatschappij kan blijven meedoen.

Hiervoor hebben wij meerdere mobiliteit experts klaar staan in de winkel die u graag helpen om via WMO in Rotterdam een scootmobiel aan te schaffen.

Ja, ik wil een gratis PGB-offerte!

Kom langs in Rotterdam, en maak een testrit op een scootmobiel

Wilt u graag een testrit maken op een scootmobiel in Rotterdam? In onze winkel kunt u dagelijks binnenwandelen om de modellen te testen. Samen met onze Mobiliteit Experts kunt u de scootmobiel veilig en comfortabel uitproberen.

Wilt u toch liever een winkelafspraak maken om een scootmobiel in Rotterdam-Zuid uit te proberen? Maak hier uw winkelafspraak of neem telefonisch contact op (0800-2002).

Ja, ik wil een gratis thuisdemonstratie!

Assortiment rollatoren in Rotterdam

Een rollator kan de nodige ondersteuning bieden wanneer het lopen lastiger wordt dan u wilt. U kunt een rollator kopen in Rotterdam. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onsrollator assortiment.

Het is niet mogelijk om bij ons een tweedehands rollator in Rotterdam te huren. Een rollator is over het algemeen laag in prijs, waardoor het in de meeste gevallen veel effectiever is om voor kwaliteit te gaan.

Gelukkig is er daarvan een breed assortiment aanwezig, waardoor er altijd opties beschikbaar zijn voor u om een rollator in Rotterdam uit te zoeken die aan de wensen voldoet. Wij vinden het belangrijker dat u een mobiliteitshulpmiddel aanschaft waar u een leven lang plezier van heeft.

De voordelen van een thuisdemonstratie of winkelafspraak

Een thuisdemonstratie is altijd volledig gratis en vrijblijvend. De thuisdemonstratie is ideaal als u de Mango producten liever thuis wil uitproberen, of als het voor u niet mogelijk is om naar een winkel te komen.

Zo kunt u op gemak en in uw eigen omgeving de producten testen, onder begeleiding van onze mobiliteitsadviseur. De adviseur geeft een uitgebreide uitleg over de scootmobiel en hoe u deze het best kunt gebruiken in uw eigen omgeving.

Een afspraak kunt u maken op een tijdstip van uw voorkeur. Als wij weten van uw komst, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft.

Ook heeft u op deze manier de zekerheid dat de producten waar uw belangstelling naar uitgaan beschikbaar zijn. Maak een afspraak door gratis te bellen naar 0800-2002 of maak online een winkelafspraak.

Benieuwd naar onze producten?

Ja, ik wil gratis de catalogus ontvangen!