Het laatste nieuws van Mango Mobility

Swipe to the left
Heropening: Mango Amsterdam
Vanaf dinsdag 3 september 2019 opent Mango Amsterdam haar deuren weer op een nieuwe locatie. Op de Rijnstraat 237-239 vindt u onze nieuwe Mango winkel met het grootste assortiment vaste- en vouwscootmobielen, rolstoelen, rollators, trapliften, badkamers en vele andere hulpmiddelen.
Nu geopend: Mango Assen
Op 30 juni hebben we onze winkel in Haren moeten sluiten vanwege een grote brand. Met ingang van 9 juli is Mango Assen geopend in het pand van Havik Auto aan de Balkengracht 2 in Assen.
NK Scootmobiel 2019 groot succes
Op woensdag 12 juni deden er 12 teams van ouderen mee aan het NK Scootmobiel 2019. De scootmobielen die gebruikt werden voor de race op Circuitpark Zandvoort zijn ter beschikking gesteld door Mango. Veiligheid stond hoog in het vaandel, maar voor de deelnemers was het ook een erg gezellige dag.
Nederlands Kampioenschappen Scootmobiel rijden
Op Circuitpark Zandvoort rijden met een scootmobiel? Het kan tijdens het NK Scootmobiel op woensdag 12 juni 2019. Tijdens de vierde editie van dit spektakel zal Mango de scootmobielen wederom ter beschikking stellen. En daar zijn we best een beetje trots op!
De Gouden Koets

De Gouden Koets is een initiatief van Stichting Gouden Dagen om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. In de Gouden Koets kunnen ouderen zich dus echt koninklijk voelen!

Spectaculaire kortingen in het Paasweekend bij Mango

Op vrijdag 19 april, zaterdag 20 april en maandag 22 april opent Mango haar deuren! Met een speciale Occasionshow kunt u veel verschillende scootmobielen uitproberen en tegen aantrekkelijke kortingen aankopen. Er geldt namelijk het hele weekend leeftijdskorting!!!!

Mango evenementenagenda 2019
Mango trekt het land in deze zomer! Onze enthousiaste adviseurs staan de komende maanden op diverse evenementen in Nederland, om onze elektrische voertuigen te promoten!
Zo komt uw scootmobiel de winter door!
Met de winter in het vooruitzicht geeft Mango extra tips over het goed onderhouden van de scootmobiel. Is uw voertuig al klaar voor het winterweer? En wat als u uw scootmobiel voor langere tijd niet gaat gebruiken? Met deze handige tips komt uw scootmobiel de winter zeker goed door!
Dit zijn de manieren om een elektrisch voertuig op te laden in Nederland
Elektrisch rijden groeit stevig in populariteit de laatste jaren en daardoor duiken een heleboel nieuwe termen en technieken op. Mango loopt samen met u door de belangrijkste termen heen en legt gelijk uit op welke manieren u een elektrische voertuig kunt opladen in Nederland.
Scootmobielen en veiligheid

Mango Mobility hecht grote waarde aan de veiligheid van onze scootmobielen en het veilig gebruik daarvan. Mango levert een groot assortiment stabiele vierwiel scootmobielen aan de strengste keuringseisen, waaronder CE, TÜV en de European Medical Device Regulation.

Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat wij doen voor de veiligheid van uw scootmobiel – en wat u zelf kunt ondernemen.