Het laatste nieuws van Mango Mobility

Swipe to the left
De Gouden Koets

De Gouden Koets is een initiatief van Stichting Gouden Dagen om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. In de Gouden Koets kunnen ouderen zich dus echt koninklijk voelen!

Spectaculaire kortingen in het Paasweekend bij Mango

Op vrijdag 19 april, zaterdag 20 april en maandag 22 april opent Mango haar deuren! Met een speciale Occasionshow kunt u veel verschillende scootmobielen uitproberen en tegen aantrekkelijke kortingen aankopen. Er geldt namelijk het hele weekend leeftijdskorting!!!!

Mango evenementenagenda 2019
Mango trekt het land in deze zomer! Onze enthousiaste adviseurs staan de komende maanden op diverse evenementen in Nederland, om onze elektrische voertuigen te promoten!
Zo komt uw scootmobiel de winter door!
Met de winter in het vooruitzicht geeft Mango extra tips over het goed onderhouden van de scootmobiel. Is uw voertuig al klaar voor het winterweer? En wat als u uw scootmobiel voor langere tijd niet gaat gebruiken? Met deze handige tips komt uw scootmobiel de winter zeker goed door!
Dit zijn de manieren om een elektrisch voertuig op te laden in Nederland
Elektrisch rijden groeit stevig in populariteit de laatste jaren en daardoor duiken een heleboel nieuwe termen en technieken op. Mango loopt samen met u door de belangrijkste termen heen en legt gelijk uit op welke manieren u een elektrische voertuig kunt opladen in Nederland.
Scootmobielen en veiligheid

Mango Mobility hecht grote waarde aan de veiligheid van onze scootmobielen en het veilig gebruik daarvan. Mango levert een groot assortiment stabiele vierwiel scootmobielen aan de strengste keuringseisen, waaronder CE, TÜV en de European Medical Device Regulation.

Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat wij doen voor de veiligheid van uw scootmobiel – en wat u zelf kunt ondernemen.

Trapliftspreekuren
Handig, van Handicare: Het Trapliftspreekuur Wilt u meer weten over de trapliften van Handicare? Of in een persoonlijk gesprek ontdekken of een traplift iets voor u is?
Scootmobielgebruikers kunnen training van Veilig Verkeer Nederland volgen in De Bilt
Veilig Verkeer Nederland geeft een cursus aan scootmobielgebruikers in De Bilt. Het evenement is op woensdag 26 september en je kunt je nu inschrijven!
Nationale Rijschooldag 18 september 2018
Mango is dinsdag 18 september a.s. aanwezig op de Nationale Rijschooldag in Autotron Rosmalen om rijschoolhouders bekend te maken met het rijden op een speed pedelec. Eerder reed Mango samen met RijschoolPro al op een Stromer speed pedelec.
Mango leverancier voor Scootmobiel Event 2019 in Rotterdam Hillegersberg!
Na het succesvolle NK Scootmobiel eerder dit jaar, is Mango Mobility wederom leverancier voor een spannend nieuw scootmobiel evenement. In Hillegersberg te Rotterdam wordt zondag 14 april 2019 het Scootmobiel Event 2019 gehouden!