Het laatste nieuws van Mango Mobility

Swipe to the left
Mango opent in Hoorn!

In het pittoreske Hoorn opent Mango haar zevende filiaal voor al haar klanten in West-Friesland.

Dubbel veilig: Overdekte scootmobiel!

Het is herfst en daarom geven we u graag wat tips zodat u veilig, droog en warm met uw (overdekte) scootmobiel op pad kan.

Nieuw Experience Center Breukelen
Op maar liefst 1500 vierkante meter komt u in een belevingswereld rondom mobiliteit!
Coronavirus maatregelen Mango

Graag willen wij u informeren over de maatregelen die wij als organisatie treffen betreffende het coronavirus COVID-19.

Accubereik
Of u nu onlangs een scootmobiel heeft aangeschaft of dat u op zoek bent naar tips om het beste uit uw accu te halen: wij informeren u graag om misverstanden te voorkomen.
Heropening: Mango Amsterdam
Vanaf dinsdag 3 september 2019 opent Mango Amsterdam haar deuren weer op een nieuwe locatie. Op de Rijnstraat 237-239 vindt u onze nieuwe Mango winkel met het grootste assortiment vaste- en vouwscootmobielen, rolstoelen, rollators, trapliften, badkamers en vele andere hulpmiddelen.
Nu geopend: Mango Assen
Op 30 juni hebben we onze winkel in Haren moeten sluiten vanwege een grote brand. Met ingang van 9 juli is Mango Assen geopend in het pand van Havik Auto aan de Balkengracht 2 in Assen.
NK Scootmobiel 2019 groot succes
Op woensdag 12 juni deden er 12 teams van ouderen mee aan het NK Scootmobiel 2019. De scootmobielen die gebruikt werden voor de race op Circuitpark Zandvoort zijn ter beschikking gesteld door Mango. Veiligheid stond hoog in het vaandel, maar voor de deelnemers was het ook een erg gezellige dag.
NK Scootmobiel rijden
Op Circuitpark Zandvoort rijden met een scootmobiel? Het kan tijdens het NK Scootmobiel op woensdag 12 juni 2019. Tijdens de vierde editie van dit spektakel zal Mango de scootmobielen wederom ter beschikking stellen. En daar zijn we best een beetje trots op!
De Gouden Koets

De Gouden Koets is een initiatief van Stichting Gouden Dagen om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. In de Gouden Koets kunnen ouderen zich dus echt koninklijk voelen!