Het laatste nieuws van Mango Mobility

Swipe to the left
Dit zijn de manieren om een elektrisch voertuig op te laden in Nederland
Elektrisch rijden groeit stevig in populariteit de laatste jaren en daardoor duiken een heleboel nieuwe termen en technieken op. Mango loopt samen met u door de belangrijkste termen heen en legt gelijk uit op welke manieren u een elektrische voertuig kunt opladen in Nederland.
Scootmobielen en veiligheid

Mango Mobility hecht grote waarde aan de veiligheid van onze scootmobielen en het veilig gebruik daarvan. Mango levert een groot assortiment stabiele vierwiel scootmobielen aan de strengste keuringseisen, waaronder CE, TÜV en de European Medical Device Regulation.

Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat wij doen voor de veiligheid van uw scootmobiel – en wat u zelf kunt ondernemen.

Trapliftspreekuren
Handig, van Handicare: Het Trapliftspreekuur Wilt u meer weten over de trapliften van Handicare? Of in een persoonlijk gesprek ontdekken of een traplift iets voor u is?
Scootmobielgebruikers kunnen training van Veilig Verkeer Nederland volgen in De Bilt
Veilig Verkeer Nederland geeft een cursus aan scootmobielgebruikers in De Bilt. Het evenement is op woensdag 26 september en je kunt je nu inschrijven!
Nationale Rijschooldag 18 september 2018
Mango is dinsdag 18 september a.s. aanwezig op de Nationale Rijschooldag in Autotron Rosmalen om rijschoolhouders bekend te maken met het rijden op een speed pedelec. Eerder reed Mango samen met RijschoolPro al op een Stromer speed pedelec.
Mango leverancier voor Scootmobiel Event 2019 in Rotterdam Hillegersberg!
Na het succesvolle NK Scootmobiel eerder dit jaar, is Mango Mobility wederom leverancier voor een spannend nieuw scootmobiel evenement. In Hillegersberg te Rotterdam wordt zondag 14 april 2019 het Scootmobiel Event 2019 gehouden!
NK Scootmobiel 2018 - Liveblog
Op woensdag 27 juni organiseert stichting Gouden Dagen i.s.m. Mango Mobility het NK Scootmobiel 2018. Volg hier ons liveblog !
Update over het NK Scootmobiel met Tiger 4 scootmobielen van Mango
Mango helpt mee met de organisatie van het NK Scootmobiel, dat woensdag 27 juni plaatsvindt op Circuit Zandvoort! Hoofdorganisator Gouden Dagen geeft meer informatie over het evenement plus wie er deel gaan nemen.
Mango evenementenagenda zomer 2018
Mango trekt het land in deze zomer! Onze enthousiaste medewerkers staan de komende maanden op diverse evenementen in Nederland, om onze elektrische voertuigen te promoten!
Nederland fietsland! Alle fietspaden van Europa in beeld
Nederlanders houden van fietsen en dat ziet Mango ook terug in de e-bike verkoop. Maar wist je dat wij met afstand de meeste fietspaden in heel Europa hebben? Alle fietspaden van Europa in beeld!