Mango Mobility Breda Superstore

Mango Mobility Breda

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

Afwijkende openingstijden:

Zaterdag 27 april Gesloten
Donderdag 9 mei Gesloten
Maandag 20 mei Gesloten
Vind een vestiging bij u in de buurt

Mango Breda

Mango Mobility is specialist in mobiliteitsoplossingen. We zijn hét meest gewaardeerde mobiliteits- en hulpmiddelenbedrijf dat met een groot en premium assortiment scootmobielen, Van Raam fietsen, rollators, rolstoelen, en relaxfauteuils altijd een passende oplossing biedt voor mensen met een mobiliteitsuitdaging. We zijn gemakkelijk te bereiken vanaaf de A27 en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op circa 15 minuten lopen vanaf het station. In Breda vind je ruim 300 m2 gevuld met de nieuwste en hoogkwalitatieve mobiliteitshulpmiddelen. We bieden overdekte, vaste en opvouwbare scootmobielen, rollators, rolstoelen, occasions en relax fauteuils met sta-op-functie met laagste prijsgarantie. Ook voor je PGB aanvraag ben je Mango Breda aan het juiste adres.

De voordelen van een winkelafspraak

Je bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden. Wanneer je een afspraak maakt kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor je heeft en de producten waar jouw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. Een winkelafspraak maak je gemakkelijk via 0800 2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Parkeren

Mango Breda heeft parkeergelegenheid voor de deur. Deze parkeerplaatsen zitten bij de benzinepomp naast de winkel. Indien je niet voor de deur kan parkeren is er nog parkeergelegenheid aan de overkant waar de winkels zitten. Ons team staat voor je klaar!