Overdekte scootmobielen

Dé scootmobiel voor alle weersomstandigheden. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een overdekte scootmobiel? Bel met onze klantenservice via 0800 - 2002 (gratis nummer) of bezoek een van onze 10 winkels.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Mango Mobility Scootmobiel Napoleon - overdekte scootmobiel - hero - rood
  4
  korting
  Scootmobiel Napoleon
  Max. Bereik: 40km
  Topsnelheid: 15km/u
  Gebruik: buitengebruik
  Normale prijs € 7.299,00 Aanbiedingsprijs € 6.995,00
  Op voorraad
 2. Mango Mobility - Mustang: de meest luxe overdekte scootmobiel.
  3
  korting
  Scootmobiel Mustang
  Max. Bereik: 45km
  Topsnelheid: 13km/u
  Gebruik: buitengebruik
  Normale prijs € 9.199,00 Aanbiedingsprijs € 8.889,00
  In bestelling bij de fabrikant
 3. Max Mobiel 2-persoons
  Max Mobiel 2-persoons
  Max. Bereik: 80km
  Topsnelheid: 45 km/u
  Gebruik: buitengebruik
  € 19.450,00

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Overdekte scootmobielen

Wilt u een overdekte scootmobiel kopen? Bij Mango Mobility bent u op de goede plek. Onze overdekte scootmobielen zijn elektrisch, en verkrijgbaar in één of tweepersoons modellen.

Overdekte scootmobiel voor twee personen

Op zoek naar een overdekte scootmobiel voor 2 personen? De Max Mobiel is dé oplossing. De Max is compact én wendbaar. Daarbij heeft de Max Mobiel een solide wegligging dankzij het robuuste onderstel. Met een wegrij-beveiliging staat de Max Mobiel veilig geparkeerd tijdens het opladen. Bovendien telt de laadruimte wel 300 liter aan vrije ruimte!

Geschikt voor de lange afstanden

De overdekte scootmobielen hebben een actieradius tot 40 kilometer en een topsnelheid van 13 km/per uur en zijn daarmee geschikt voor langere afstanden. Ze zijn compact en u kunt zonder rijbewijs op pad! Door het comfort van de scootmobiel zult u het gevoel hebben dat u daadwerkelijk in een auto zit.

Extra comfortabel met verwarming

Dankzij de overkapping, ruitenwissers en optionele verwarming zijn de overdekte scootmobielen geschikt voor ieder type weer. Op die manier kunt u elk seizoen in Nederland gemakkelijk op pad, dus zelfs bij regenbuien, sneeuw en harde wind.

De voordelen van Mango Mobility

 • Een gemiddelde klantenbeoordeling van 9,5
 • Gratis productcatalogus bij u thuis
 • Gratis proefrit in de showroom
 • Persoonlijk advies op maat

Overdekte scootmobiel kopen?

Huren

Bij Mango Mobility kunt u een overdekte scootmobiel zowel huren als kopen. Als u twijfelt over het kopen van een overdekte scootmobiel is huren misschien wel de beste optie. Zo kunt u wennen aan het gebruik en kijken of het wat voor u is. Daarnaast is het een flexibele oplossing om tijdens een revalidatieproces nog mobiel te blijven.

Overdekte scootmobielen tweedehands

Is een overdekte scootmobiel in aanschaf iets aan de hoge kant? Dan biedt Mango Mobility u ook een groot assortiment occasion-modellen aan.

Ga naar de tweedehands scootmobielen

Maak een proefrit en ervaar een overdekte scootmobiel in onze showroom

Bent u aan het twijfelen om een overdekte scootmobiel te kopen? U kunt bij Mango Mobility een proefritje maken in één van onze modellen. Door die ervaring hopen wij dat u tot een goede keuze kan komen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een scootmobiel via onze website kopen en dan worden ze thuis bij u afgeleverd. Vervolgens krijgt u een uitgebreide instructie van de mobiliteitsexperts.

De hele productcatalogus gratis bij u thuis

Wilt u zich rustig thuis oriënteren? Mango stuurt u graag, gratis en vrijblijvend, een 124 pagina’s tellende productcatalogus. Hierin staat alle informatie over het aanschaffen van een scootmobiel, en heel veel andere dingen! Denk aan de verkeersregels, het onderhoud van uw scootmobiel en accu, de verschillende soorten scootmobielen en alle accessoires om uw scootmobielervaring zo compleet mogelijk te maken.

Vraag gratis catalogus aan