Scootmobiel Mustang

Actieradius: 45km
Max. snelheid: 13km/u
€ 8.889,00
In bestelling bij de fabrikant

  Hier worden onze klanten blij van:

 • Overdekt, warm en droog
 • Achteruitrijcamera en parkeersensoren
 • Fraai design met goede vering
 • Buiten stallen geen probleem!
 • Zeer veel rijcomfort
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De overdekte Mustang scootmobiel laat alle overdekte scootmobielen ver achter zich. Deze scootmobiel laat qua luxe, comfort en rijeigenschappen veel brommobielen ver achter zich. De Mustang is veel compacter en je kan 'm overal parkeren zonder rijbewijs. Ook op de stoep. De Mustang beschikt standaard over verwarming, digitaal dashboard, afstandsbediening, achteruitrijcamera en parkeersensoren. Ook zit er een USB-poort in voor het opladen van je apparaten. Je zal het comfort ervaren dat eerder bij een auto past, dan bij een scootmobiel.

De zachte vering en het grote accupakket zorgen er tevens voor dat je ook door weer en wind lange afstanden kunt afleggen. De Mustang houd je droog, veilig en en warm. Het digitale dashboard en de LED-koplampen geven de Mustang een bijzondere uitstraling. De Mustang kan ook met achterkoffer uitgerust worden.

De Mustang is voorzien van een accu met een actieradius van 45 km/u met een topsnelheid van 13 km/u.

Kom voor een proefrit naar een van onze winkels of bel 0800-2002 voor een vrijblijvende proefrit bij je thuis. Je kan deze scootmobiel ook online bestellen en thuis af laten leveren met een uitgebreide instructie door een van onze mobiliteitsexperts.

Heerlijk erop uit met de Mustang:

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 45km
Topsnelheid (km/u) 13km/u
Aantal wielen 4 wielen
Lengte (cm) 155
Breedte (cm) 77
Max. belasting (kg) 178
Gebruik Buitengebruik
Hoogte (cm) 144

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9