Service en garantie

Onze service

Mango Mobility heeft ruim tien jaar ervaring in elektrische mobiliteit met winkels door heel Nederland. De naam 'Mango' is ontstaan uit de combinatie 'man' en 'go', wat mens in beweging betekent. En dat is wat wij willen: mensen in beweging brengen, waardoor leuke dingen dichterbij komen. Voor jong en oud. Al onze producten zijn 100% elektrisch, waardoor u, samen met Mango, zorg draagt aan een betere en schonere wereld.

Garantievoorwaarden

Mango biedt op alle producten uitstekende service- en garantievoorwaarden. Zo zit op al onze producten minimaal 2 jaar productgarantie. Op sommige producten bieden wij zelfs 5 jaar productgarantie! Garantie op onderdelen, accu's en occasions variëren per product. Uw vertegenwoordiger kan u hier over informeren.

Veelgestelde vragen

Kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service bieden. Dat is wat Mango Mobility nastreeft. Heeft u een verzekering voor uw elektrisch vervoermiddel nodig? Zoekt u een servicepunt bij u in de buurt? Wilt u het verschil tussen een 3-wiel en een 4-wielscootmobiel weten? Bij veelgestelde vragen geven wij het antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Bel dan naar het gratis telefoonnummer 0800 - 2002 of neem contact met ons op via info@mangomobility.nl.

Scootmobiel via PGB

Wanneer u op het punt staat een scootmobiel aan te schaffen, heeft u drie mogelijkheden dit te regelen: het PGB, in natura of via een eigen bijdrage. Onder het kopje PGB/WMO hebben wij de verschillende mogelijkheden voor u uitgelegd.

Heeft u een vraag over de service of over garantie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.