Onze klanten aan het woord

 Onze klanten aan het woord

Er zijn klanten die service belangrijk vinden. Er zijn klanten die kwaliteit belangrijk vinden. Er zijn ook klanten die scherpe prijzen belangrijk vinden. En wat vinden wij? Wij vinden belangrijk wat ú belangrijk vindt. En dat merkt u eigenlijk aan alles.


DSC_0773-Groote-Gat-Oostburg-nEr weer opuit

Een foto van mijn man op zijn scootmobiel bij natuurgebied 'Het Groote Gat' in Oostburg. Wij hebben al diverse leuke 'wandelingen' gemaakt in de omgeving, waarbij hij dan ook kan filmen. Binnenkort gaan we er met de auto op uit.

Groeten, Familie Krull.


Bedankt voor de service

Bedankt voor de service in het afgelopen jaar. Ik ben deze dagen heel blij geweest met mijn accu in de scootmobiel. Ik heb drie dagen boekjes en kerstkaarten kunnen bezorgen, zonder bang te zijn dat de accu van mijn scootmobiel leeg zou raken of ik een lekke band zou krijgen. Iedereen vind mijn scootmobiel té gek en de jeugd vindt het 'vet' of 'cool'. Veel succes met de verkoop en veel plezier in het werk!


Gevoel bij het product

Afgelopen juli heb ik de Mango Mobility winkel in ’s-Hertogenbosch bezocht. Het doel van mijn bezoek was om mijn zelfstandigheid terug te krijgen! Aangekomen in de winkel ben ik met geduld geholpen en de verkoper was bereid om mij direct het product te laten testen.

Ik kreeg het advies op proef te rijden op een Tiger4, omdat deze het beste aansloot op mijn wens om langere afstanden te rijden. Door de proefrit kreeg ik direct een goed gevoel bij de scootmobiel.

Via internet is veel informatie te vinden over een scootmobiel, maar via het persoonlijk contact met de verkoper van Mango kreeg ik een veel uitgebreider beeld over de mogelijkheden van het product.

Hartelijk bedankt voor de uitstekende service!


Vaarwel files!

qwic-fiets

In mijn zoektocht naar een e-bike kwam ik uit bij Mango Mobility. Ik kende het aanbod van Mango al van de website, maar wilde graag het product testen in een winkel. Dit omdat het niet de minste aankoop.

Voor mijn werk hoef ik niet ver te rijden en ik was alle files ondertussen wel zat, dus was ik op zoek naar een vervanger voor mijn auto. Naast diverse tips en deskundig advies kwam de verkoper met verschillende fietsen die ik grondig kon testen.

Uiteindelijk heb ik een e-bike QWIC MN7.2 HS11 (een hele mond vol) aangeschaft, omdat deze als beste uit de test kwam en het advies van de verkoper aansloot bij het gevoel wat ik had bij de middenmotor.

Na de aanschaf heb ik een paar kleine problemen gehad met mijn e-bike maar de mensen van Mango hebben mij keer op keer keurig geholpen. Ik heb zelfs een paar keer een monteur aan mijn deur gehad. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de service voortreffelijk vind!


Vrijheid

Op 29 juni 2012 hebben wij bij Mango Mobility een Luggie gekocht. Nu enkele maanden later wil ik graag mijn bevindingen met jullie delen:

Ik heb mijn vrijheid weer terug! Ik kan met mijn auto en de Luggie in de kofferbak, overal waar ik wil naar toe rijden. Ik hoef mij niet af te vragen of de plaats waar ik moet zijn ver van de parkeerplaats is verwijderd. Ik ga weer winkelen, boodschappen doen en steden bezoeken. Vorige week ben ik in Wenen geweest. En de Luggie was mee.

Ik kan je niet uitleggen hoe blij ik met de Luggie ben. Jaren ben ik niet zo mobiel geweest. Onderweg krijg ik veel opmerkingen. Kinderen willen ook wel zo'n speeltje en volwassenen staan verbaasd te kijken. Sommigen durven vragen te stellen, waardoor ik heel veel reclame kan maken voor jullie Luggie.

Ik zou wensen dat eenieder die moeite heeft met het lopen een Luggie kan kopen. De wereld is voor mij weer veel groter geworden en ik heb mijn vrijheid terug.

Ik wil Mango Mobility dan ook heel erg bedanken voor hun goede advies. Voor de demonstratie, waarbij jullie lieten zien dat ik de Luggie eigenhandig in de auto kan zetten. Dus geweldig bedankt.

Heel veel groeten van een zeer tevreden en blije klant.


Het persoonlijke karakter van Mango

De manier van werken door Mango wordt door ons ervaren als heel correct. Er wordt snel gereageerd op vragen. Vanaf het eerste contact is het duidelijk met wie je te maken hebt. Gewoon 1 persoon. Persoonlijk contact is belangrijk en heel prettig door ons ervaren. Hebben we niet, bestaat niet. De medewerkers van Mango zoeken net zo lang tot ze wat gevonden hebben.

Wij hebben een half jaar moeten zoeken, maar door Mango hebben we nu wat we willen.

Groeten,

Jaap en Janny


Ik bleef mobiel door snelle service

Mijn oude opvouwbare scootmobiel was aan vervanging toe nadat ik hem vijf jaar geleden gebruikt heb aangeschaft bij Mango Mobility. Omdat mijn eerste indruk en contact met Mango zo positief was ben ik teruggegaan om te kijken naar een nieuwe scootmobiel. Na aankoop bleek er iets fout te zijn met mijn accu’s, maar dankzij de garantie kreeg ik direct nieuwe accu’s van Mango. Door de snelle service van Mango zat ik gelukkig niet lang zonder mijn vervoersmiddel. Nu een jaar later ben ik nog steeds heel tevreden met mijn opvouwbare scootmobiel.

Vooral zo doorgaan Mango!


Aan de kant fietsers!

fr1-scootmobiel

Na lang surfen op het internet ben ik terecht gekomen bij een mango e-mobilitystore. Zij hadden een scootmobiel die wel mijn de aandacht trok, namelijk de FreeRider (FR1). Ze kwamen bij mijn thuis om een demonstratie te geven van verschillende modellen maar de FR-1 sprong ertussen uit.

Ik heb hem aangeschaft en ben zeer tevreden over de scootmobiel. Hij rijdt makkelijk 20 km per uur. Ik haal nu zelf fietsers in en heb veel bekijks. Daarnaast geeft het team van Mango me een goede service, want ze hebben mijn speciale stoel en de rollatorstandaard overgezet op de Fr-1.


Het comfort van een E-scooter

Ons drukke bestaan, met onregelmatige schema's en twee opgroeiende kinderen was voor ons bijna de reden om een tweede auto aan te schaffen. Gelukkig werden wij net op tijd getipt op de voordelen van een elektrische scooter. We kunnen niet anders zeggen dan dat het rijden op de Corleone ons uitstekend bevalt en dat het precies de oplossing biedt voor de vele ritjes binnen de regio. We zijn vaak sneller met de scooter dan met de auto!

Wij hebben onze e-scooter bij Mango in Baarn aangeschaft omdat we graag een dealer met verstand van deze 'nieuwe' techniek in de buurt wilden hebben. Toen we deze zomer een keer belden met Mango omdat de achtervering van de scooter begon te piepen, stond er al de volgende dag een servicemonteur op de stoep voor een kleine beurt. Waar maak je dat nog mee tegenwoordig!

Kortom, we hebben een auto bespaard en zijn heel tevreden met de service!

Met vriendelijke groet,

Fam. Van den Brule


Zelfs in het vliegtuig!

In mijn zoektocht naar een scootmobiel was ik op zoek naar een model dat klein en opvouwbaar is, zodat ik hem overal mee naartoe kan nemen. Zelfs in het vliegtuig! Bij Mango vond ik verschillende modellen die aansloten op mijn wensen. Ik heb inmiddels een nieuwe Luggie gekocht. Iedereen kijkt me na!

De service was prima! Dankjewel Mango!


Goede garantie op een product

Ik was op zoek naar een scootmobiel die makkelijk in gebruik is en mij dagelijks kan steunen met mijn mobiliteit. Een belangrijke eis van mij was duidelijkheid over het product en goede garanties na aanschaf. Mango bood mij heel veel extra service, gaf mij uitgebreide uitleg over het product en de verkoper paste zijn advies aan op mijn situatie.

Ik ging met een goed gevoel en een nieuwe scootmobiel de deur uit. Nogmaals bedankt Mango.


Uitstekende service

Sedert 05-07-12 ben ik in het bezit van een Mango Lion 4 King scootmobiel met een opgegeven actieradius van 60 a 70 km en een snelheid van 21 km/u.

In het nu bijna afgelopen jaar heb ik 1215 km met mijn scootmobiel gereden. Verschillen malen heb ik aanmerkingen gemaakt over de actieradius en steeds weer verleende uw firma uitstekende service. Het geheel gaf een goed gevoel en daarvoor zeg ik u dank.

John Peeters heeft op 23-05-13 als service mijn Lion4King kosteloos vervangen door de nieuwste uitgave van de Lion4King. Als dat geen service is!!

De eerste 50 km zijn zeer positief ervaren. Ik wil uw firma dankzeggen voor deze service en hoop nog enkele jaren te mogen genieten van mijn scootmobiel. Daarbij de jaloerse blikken van andere scooters rijders negeren maar wel enthousiast reclame maken voor Mango wat mag blijken uit het feit dat in ons appartementengebouw al 2 stuks Mango Lion4King rondrijden en de 3e in onderhandeling is.

Nogmaals dank en met vriendelijke groet Theo Angevaren


Rhedense fietsvierdaagse op de Lion4

In 2009 heb ik een mooie rode scootmobiel bij een ouderenwinkel gekocht. Alles zat er op en er aan en beviel me goed. Behalve de vering. Deze bestond uit kleine veertjes die je nauwelijks een vering kon noemen.

lion4-scootmobiel

Omdat mijn vrouw en ik altijd de Rhedense fietsvierdaagse rijden, werd het hoog tijd om een scootmobiel aan te schaffen die daarvoor gemaakt was. Met goede vering die mijn ruggengraat op de kinderkopjes in Doesburg op z´n plek lieten staan. En een scootmobiel met een aardig tempo, omdat ik veel naar het ziekenhuis moest en daarom wat meer snelheid ook wel leuk was.

Na contact te hebben opgenomen met Mango, maakte we een afspraak. In vrij korte tijd hadden mijn vrouw en ik een scootmobiel uitgezocht die volgens mijn vrouw voor mij de beste was: een Lion 4. De Lion 4 is goed geveerd, een vierwieler hoog op de poten met een snelheid van 20 tot 22 km/u. Later bleek ik de Mercedes onder de scootmobielen te hebben gekocht.

Het is een geweldige scoot om op te rijden, dat bleek al snel.

De eerste dag dat ik hem had, was de eerste dag van de fietsvierdaagse. We reden dacht ik 40 km per dag. De eerste rit was iets langer en ik haalde de eindstreep niet en moest naar huis worden geduwd.

Ik heb bij thuiskomst meteen Mango Baarn gebeld. De verkoper vertelde me dat er de volgende dag een monteur met grotere accu’s op de stoep zou staan. Zo geschiedde. Omdat de Lion 4 een nieuw product was, waren er nogal eens wat problemen, maar deze werden altijd snel en vakkundig verholpen. En tot op de dag van vandaag staat service nog steeds bovenaan bij Mango.

Ik heb deze scootmobiel al jaren en ben er blij mee. Net zo blij als de service die ik al die jaren mocht ontvangen via de heer Matthee; een man met hart voor Mango- een zaak die service hoog in het vaandel heeft staan.

Bedankt!


Thuisservice van Mango

Hallo mijnheer Peeters, wil dit even met U delen: vandaag een prachtige dag om met manlief erop uit tegaan. Hij op de fiets en ik met mijn Rolls. Geweldig dit hadden wij veel eerder moeten doen. Ik was zo blij met Uw advies dat ik hem toen een week uit mocht proberen. Dank hiervoor.


Vroegtijdige ondersteuning

Door mijn fysieke gesteldheid had ik op jonge leeftijd al een scootmobiel nodig. Ik werd beperkt in mijn mobiliteit en was toe aan een oplossing om mijn dagelijkse bezigheden voort te zetten. Na een zoektocht op internet kwam ik uit bij Mango. Op internet was veel informatie te vinden over de mogelijkheden van de verschillende scootmobielen. Met een grote hoeveelheid informatie op zak ben ik naar de vestiging in Almelo gegaan.

Wat mij opviel aan de winkel was de goede service die ik kreeg en de goede kennis van de verkoper. Ik werd vriendelijk en geduldige geholpen.

“De verkoper luisterde aandachtig naar mijn wensen, kwam tegemoet aan de vragen en opmerkingen die ik had en kwam met diverse scootmobiel opties.”

Ik merkte dat de mogelijkheid bij Mango om het product te ervaren zeer belangrijk was, omdat sommige producten niet aansloten bij mijn behoeftes of levenssituatie.

Uiteindelijk heb ik een nieuwe Panther 4 gekocht.

In de toekomst zal ik zeker weer een beroep doen op Mango!


Mango denkt met u mee!

Nog mijn dank voor de meer dan uitstekende service die jullie verleend hebben aan mijn scoot. Er waren een aantal vervelende dingen die het rijden op mijn Lion 4 een beetje bedierf. Toen ik daarvoor zelf een oplossing had bedacht, zeiden jullie “Nee”. Ik dacht- wat zullen we nu hebben? Dat ‘nee’ bestond eruit dat jullie mijn scoot wilden omruilen voor een nieuw exemplaar! Zonder dat ik daarom vroeg- ik was verrast!

Alles wat jullie beloven in de advertenties, maken jullie waar. Ook als het gaat om de rij- en ziteigenschappen van de scootmobiel. Bij mijn voorgaande Revatak 3-wiel scootmobiel (die uitgerust was met smalle bandjes) reed ik langs een slootje in de polder. Ik zakte weg, sloeg om en belandde in de plomp. Met de Lion 4 kom ik daar nog steeds, maar ik zak niet weg en blijf droog!

Ik reken dan ook op nog vele kilometers op mijn Mango Lion4 en bedank nogmaals het Mango team voor wat ze voor mij gedaan hebben!

Groet,

Een zeer tevreden klant.


Een fantastisch ding

Anderhalf jaar geleden kocht ik mijn scootmobiel: een Lion 4 King bij Mobiel Garant, nu Mango Mobility. Eerst iets over deze superscoot. Een fantastisch ding, ik heb nog nooit een seconde spijt gehad bij deze aankoop. Voor mij ideaal. Snel, robuust, veilig en zeer comfortabel. Een voertuig voor alle terreinen en met een grote actieradius. Het zou verkeerd zijn om deze scootmobiel los te zien van de diensverlening bij Mango. Gekocht bij mij thuis op een prettige niet opdringerige manier. Na aankoop staat er bij Mango, altijd iemand klaar achter de telefoon, die heel veel tijd neemt om vragen te beantwoorden.
In de eerste week dat ik hem in bezit had bleek er een foutje te zitten bij een of ander contactpunt. Ik zal dan ook nooit vergeten dat ik binnen een paar uur een nieuwe kreeg. (Misschien was dat wel een warme douche waard bij het tv-programma RADAR). Van mij krijgt Mango Mobility in ieder geval een pluim!