Rollator Alevo Carbon Porsche

Vanaf € 479,00
Op voorraad

    Wat vindt de expert?

  • Ultra lichtgewicht carbon frame
  • Uitgesproken design
  • Voorzien van afneembare tas
  • Hogere prijsklasse
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Alevo Carbon Rollator kan met recht de Porsche onder de rollators genoemd worden. Om de ultieme rollator te ontwerpen, heeft Bischoff & Bischoff de bekende "Porsche Design Studio" ingeschakeld. Het doel was om een rollator te creëren die uitblinkt in gewicht, design, opvouwbaarheid, comfort en veiligheid, en deze missie is zeker geslaagd.

Het frame van de Alevo Porsche Rollator is gemaakt van Carbon, waardoor het uiterst licht en toch duurzaam is. Dit maakt de rollator niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook handig om mee te nemen. Het opvouwbare ontwerp maakt het mogelijk om de rollator met slechts één hand in te klappen en op te bergen, waardoor het een handig hulpmiddel is voor gebruikers die regelmatig reizen.

De driehoekige vorm van het frame zorgt voor extra stabiliteit, doordat alle krachten goed gelijk verdeeld worden over de wielen. Dit maakt de Alevo Carbon Rollator een veilig en betrouwbaar hulpmiddel voor gebruikers die extra ondersteuning nodig hebben tijdens het lopen.

Naast de functionele aspecten is er ook aandacht besteed aan het comfort van de gebruiker. De rollator is uitgerust met een luxe zitting en een stevige rugsteun, zodat gebruikers tijdens het lopen even kunnen uitrusten. Daarnaast wordt er een afneembare tas meegeleverd, waarin boodschappen of persoonlijke spullen opgeborgen kunnen worden.

Met de Alevo Carbon Rollator blijft u echter niet ongezien. Het exclusieve ontwerp, dat geïnspireerd is op de sportauto's van Porsche, trekt de aandacht en maakt van de rollator een echte blikvanger. Kortom, de Alevo Carbon Rollator is een functioneel en comfortabel hulpmiddel, dat door zijn exclusieve ontwerp een waardevolle aanwinst is voor iedereen die op zoek is naar de hoogste kwaliteit en het beste ontwerp.

Bekijk de productspecificaties online:

Specificaties

Specificaties
Merk Bischoff & Bischoff
Gewicht (kg) 5.8
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 62.5
Lengte (cm) 69
Hoogte (cm) 81 - 96
Type frame Kruisframe
Materiaal frame Carbon
Max. belasting (kg) 130
Zitting Zachte zitting
Zithoogte (cm) 60
Zitbreedte (cm) 44.5
Zitdiepte (cm) 22
Rugleuning Ja
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Massief (anti-lek)
Standaard uitrusting Rugsteun, Boodschappentas

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9