Tweedehands scootmobiel

Mobiliteit voor elk budget

Bent u op zoek naar een drie of vier-wiel occasion scootmobiel? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres. Met een groot en divers aanbod tweedehands scootmobielen en ex-demomodellen hebben wij altijd een passende oplossing voor u. Daarnaast bieden we tot 3 maanden garantie op onze occasions en kunt u optioneel gebruik maken van onze extra service voor verlengde garantie, onderhoud en pechhulp. Een gebruikte scootmobiel van Mango Mobility is al verkrijgbaar vanaf €695,- euro.


12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Occasion Solo 3 Grijs
  Occasion Solo 3 Grijs
  Max. Bereik: 70km
  Topsnelheid: 18km/u
  € 3.395,00
 2. Hero Base Scootmobiel Mango Mobility Occasion Tweedehands Afikim S4 Plus Rood
  Occasion Afikim s4+
  Max. Bereik: 40km
  Topsnelheid: 16km/u
  € 6.195,00
 3. Hero Base Scootmobiel Mango Mobility Occasion Tweedehands Leopard 3 Limited Edition goedkoop
  Occasion Leopard 3 Limited Edition -
  Max. Bereik: 45km
  Topsnelheid: 17km/u
  Gebruik: binnen- en buitengebruik
  € 2.995,00
 4. Occasion Bobcat Tandem
  Occasion Bobcat Tandem
  Max. Bereik: 40km
  Topsnelheid: 13km/u
  Gebruik: buitengebruik
  € 4.695,00

 5. Occasion FR-1 Rood
  Occasion FR-1 Rood
  Max. Bereik: 55km
  Topsnelheid: 17km/u
  Gebruik: buitengebruik
  € 3.195,00
 6. Occasion Van Raam City Loophulp
  Occasion Van Raam City Loophulp
  Lichtgewicht & Opvouwbaar
  Ontlast gewrichten & spieren
  € 595,00
 7. Occasion Luggie Chair
  Occasion Luggie Chair
  Max. Bereik: 18km
  Topsnelheid: 6km/u
  € 2.695,00
 8. Occasion JoyRider
  Occasion JoyRider
  Lichtgewicht & Opvouwbaar
  Beweegbare voetsteun
  € 2.495,00

 9. Hero Base Scootmobiel Mango Mobility Occasion Tweedehands Luggie Light champagne
  Occasion Luggie Light
  Max. Bereik: 15km
  Topsnelheid: 6km/u
  € 1.295,00
 10. Hero Base Scootmobiel Mango Mobility Occasion Tweedehands Bobby Carbon Deluxe
 2871
  Occasion Bobby Deluxe Carbon
  Max. Bereik: 13km
  Topsnelheid: 6km/u
  € 2.195,00
 11. Occasion Leopard 4 Ltd. Ed.
  Occasion Leopard 4 Ltd. Ed.
  Max. Bereik: 45km
  Topsnelheid: 17km/u
  Gebruik: binnen- en buitengebruik
  € 2.995,00
 12. Occasion Cat 4
  Occasion Cat 4
  Max. Bereik: 18km
  Topsnelheid: 7km/u
  € 1.425,00

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands scootmobiel

Bij Mango staat het centraal om een mobiliteitshulpmiddel te vinden dat het beste bij u past. Dat hoeft natuurlijk niet altijd de aankoop te zijn van een splinternieuwe scootmobiel. U bent dan ook aan het juiste adres voor de aanschaf van een tweedehands scootmobiel! De aankoop van een scootmobiel, tweedehands of nieuw, is een belangrijke investering waar u jarenlang van moet kunnen genieten. Wij hebben een groot aanbod aan occasions, waardoor er altijd een model tussen staat die aan uw wensen voldoet. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om de begeleiding te bieden die u nodig heeft. Dit kan bij één van onze winkels bij u in de buurt, of via onze vrijblijvende thuisdemonstratie. Zo kunnen wij samen een elektrische scootmobiel, tweedehands of nieuw, veilig uitproberen in de omgeving die voor u het meest comfortabel is.

De soorten tweedehands scootmobielen

Bij Mango hebben wij een ruim aanbod aan allerlei soorten occasions die voor u relevant kunnen zijn. Wij zetten de soorten voor u op een rijtje:

 • Een opvouwbare scootmobiel tweedehands, zoals de Bobby Deluxe. De opvouwbare modellen zijn eenvoudig te vervoeren en kunnen makkelijk opgeborgen worden in uw kofferbak.
 • Een overdekte scootmobiel tweedehands, zoals de Napoleon. Een overdekte scootmobiel heeft een dak en deuren, wat ideaal is voor wanneer het buiten minder weer is. Deze modellen zijn vooral ‘s winters erg populair.
 • Een 2 persoons scootmobiel tweedehands, zoals de Bobcat Tandem. Met een tweepersoons scootmobiel kunnen u en bijvoorbeeld uw partner er samen gezellig op uit. Wilt u samen op pad, maar heeft de mobiliteitsuitdaging alleen betrekking op u? Dan kan een tweedehands inklapbare scootmobiel een betere optie zijn. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en compact op te bergen in de kofferbak.

Wilt u een overdekte, tweepersoons of opvouwbare scootmobiel kopen tweedehands? Daarvoor bent u bij ons dus in ieder geval aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of als u al een model op het oog heeft die u graag wil uitproberen. Onze klantenservice is gratis te bereiken via het telefoonnummer 0800-2002.

Een 2e hands scootmobiel kopen bij Mango Mobility

Een scootmobiel kopen, tweedehands of nieuw? Dat is een vraag die ons veel gesteld wordt. Aan beiden zitten voor- en nadelen. Het voordeel van een scootmobiel kopen die 2dehands is, is dat deze goedkoper is in aanschaf. Een nadeel is dat er gebruikerssporen aanwezig kunnen zijn. Het voordeel van een nieuwe scootmobiel is dat deze helemaal nieuw is en dat u de eerste bestuurder bent. Daar staat wel tegenover dat een nieuwe scootmobiel vaak iets duurder is. Het kan voorkomen dat u door uw persoonlijke situatie niet in staat bent om een grotere aankoop te doen. Gelukkig is er een breed aanbod van occasions bij Mango, waardoor er altijd modellen beschikbaar zijn die aan de benodigde eisen voldoen. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de optie die het beste bij u, en uw behoeften past. In onze winkels kunt u dagelijks binnenwandelen om de modellen te testen. Heeft u al een 2e hands scootmobiel op het oog die u graag wil uitproberen? Wij raden het aan om hiervoor een winkelafspraak te maken, of om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan door gratis te bellen naar 0800-2002.

Een 2e hands scootmobiel opvouwbaar voor een goede prijs

Een opvouwbare scootmobiel is compact, wendbaar en licht in gewicht. U rijdt gemakkelijk door deuropeningen, kleine ruimtes en langs scherpe hoeken. Enkele modellen zijn zelfs toegestaan in het vliegtuig! De prijs van een 2e hands scootmobiel, opvouwbaar of vast, hang af van meerdere punten. De punten zijn onder andere het type, bouwjaar en merk. Met het grootste aanbod mobiliteits- en hulpmiddelen, is Mango Mobility dé mobiliteitsspecialist van Nederland. Hierdoor zijn er altijd opties beschikbaar die in uw gewenste prijsklasse vallen

Advies nodig?

Heeft u vragen over het aanschaffen van een tweedehands scootmobiel? Bel met onze klantenservice via 0800 - 2002 (gratis nummer) of bezoek een van onze winkels.

Gratis catalogus aanvragen

Wilt u zich rustig thuis oriënteren? Mango stuurt u graag, gratis en vrijblijvend, een 124 pagina’s tellende productcatalogus. Hierin vindt u ook de Scootmobielgids, met alle informatie die u moet weten voordat u een scootmobiel aanschaft (verkeersregels, onderhoud, soorten scootmobielen en accessoires).


Catalogus aanvragen