Vouwscootmobiel

In de Occasion Centers van Mango Mobility vind je jonggebruikte of ex-demo opvouwbare scootmobielen, tegen een zachte prijs. Compact, wendbaar en licht in gewicht. De opvouwbare scootmobiel kan je in een paar seconden geheel opvouwen en met je mee rollen. Dit maakt het mogelijk snel en gemakkelijk in kleine ruimtes, zoals winkelpaden of binnenshuis, te manoeuvreren.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hero Base Scootmobiel Mango Mobility Occasion Tweedehands Luggie Light champagne
  Occasion Luggie Light
  Max. Bereik: 15km
  Topsnelheid: 6km/u
  € 1.495,00
 2. Occasion Smartboy 4
  Occasion Smartboy 4
  Max. Bereik: 12km
  Topsnelheid: 6km/u
  Gebruik: binnen- en buitengebruik
  € 935,00
 3. Occasion Cat 4
  Occasion Cat 4
  Max. Bereik: 18km
  Topsnelheid: 7km/u
  Vanaf € 1.295,00
 4. Occasion Cat 4
  Occasion Cat 4
  Max. Bereik: 18km
  Topsnelheid: 7km/u
  € 1.195,00

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opvouwbare en demontabele scootmobielen

Een vouwscootmobiel is compact, wendbaar en licht in gewicht. Het verschil tussen een demontabele scootmobiel en een vouwscootmobiel is dat je een vouwscootmobiel binnen enkele seconden geheel kunt opvouwen en met je mee kunt rollen. Daarnaast kan een opvouwbare scootmobiel in opgevouwen staat dienen als handige trolley om mee op reis te nemen. Sommige opvouwbare scootmobielen van Mango mogen zelfs mee in het vliegtuig!

Mango heeft een ruim en gevarieerd assortiment demontabele en opvouwbare scootmobielen. Alle modellen zijn licht in gewicht, zeer compact en voorzien van een kleine draaicirkel. Dit maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk in kleine ruimtes, zoals winkelpaden of binnenshuis, te manoeuvreren.

Gebruikte opvouwbare scootmobiel kopen?

Je kunt jouw vouwscootmobiel occasion kopen via de webshop of in een van de Occasion Centers van Mango Mobility. Je kunt altijd vrijblijvend een van onze modellen uitproberen.

Vragen?