Demontabele Scootmobiel One

Actieradius: 16 km - 30 km
Max. snelheid: 8km/u
Vanaf € 1.395,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  Wat vindt de expert?

 • CE-gecertificeerd
 • 4 kleuren meegeleverd
 • Eenvoudig demontabel
 • Makkelijke reisscoot
 • Beperkte snelheid
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Nieuw van Vermeiren

De Vermeiren One scootmobiel is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele, gemakkelijk te gebruiken en veilig vervoersmiddel. Deze scootmobiel is ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit en biedt een uitstekende rijervaring dankzij zijn hoogwaardige specificaties.

Vier Stijlen

Met een maximale snelheid van 8 km/u en een maximale afstand van 16 km per oplaadbeurt is de Vermeiren One scootmobiel perfect voor dagelijkse uitstapjes en kortere ritten. De scootmobiel is voorzien van een zeer comfortabel zitje met verstelbare rugleuning en een verstelbaar stuur, zodat u altijd de juiste houding kunt aannemen tijdens het rijden. De Vermeiren One scootmobiel heeft ook een uitstekende wegligging dankzij de anti-lekbanden, wat zorgt voor een soepele en stabiele rijervaring. Met zijn robuuste en duurzame constructie is de Vermeiren One scootmobiel gebouwd om lang mee te gaan. De scootmobiel is voorzien van een handige mandje aan de voorzijde, waar u uw spullen makkelijk in kunt opbergen. De frontjes kunt u vervangen door een kleur die het best bij u past! Er worden standaard vier kleuren meelegeverd: blauw, groen, roze en oranje.

Bestel gemakkelijk online

Als u op zoek bent naar een comfortabele, gemakkelijk te gebruiken en veilige scootmobiel, dan is de Vermeiren One een geweldige keuze. Bestel vandaag nog en ervaar de vrijheid en mobiliteit die deze scootmobiel biedt.

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 16 km - 30 km
Topsnelheid (km/u) 8km/u
Aantal wielen 4 wielen
Lengte (cm) 103 cm
Breedte (cm) 49 cm
Gewicht (kg) 44.9 kg
Max. belasting (kg) 136 kg
Gebruik Binnen- en buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9