Rollator Let's Go Indoor

Normale prijs € 219,00 Vanaf € 179,00
Uw voordeel: € 40,00
Op voorraad

    Wat vindt de expert?

  • Zeer wendbaar
  • Lichtgewicht
  • Groot dienblad
  • Niet geschikt voor buiten
Stel jouw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De meeste rollators zijn vooral ontworpen voor buitengebruik. De Let's Go Indoor rollator is dat juist niet: de rollator is alleen gericht op gebruik voor binnenshuis. Hierdoor heeft het model allemaal eigenschappen die goed van pas komen in uw woning. Het slanke ontwerp en de hoge wendbaarheid zorgen ervoor dat u zich zonder problemen door het hele huis gemakkelijk kunt bewegen. De rollator is gemaakt van aluminium en weegt slechts 6,5 kg.

Het grote dienblad maakt het verplaatsen van eten, drinken of andere spullen zeer eenvoudig. Door de parkeerrem kunt u de rollator ook gebruiken als bijzettafel in de buurt van een stoel. Het brede handvat is voorzien van een zachte schuimlaag en is in hoogte verstelbaar. Zo kunt u deze altijd instellen op de juiste hoogte voor maximaal comfort.

De zijkant van de rollator is uitgerust met draaiknoppen, waarmee u de juiste hoogte eenvoudig zelf kunt afstellen. Als u de juiste lengte heeft, draait u de knop weer eenvoudig vast. 

Door aan de lus van het dienblad te trekken, is het model in de lengte in te klappen. U kunt de rollator hierdoor gemakkelijk ergens opbergen als u klaar bent met het gebruik.

De Let's Go Indoor is voorzien van kogelgelagerde wielen. Deze zorgen ervoor dat u probleemloos over vloerkleden kunt lopen. Ook dragen de kleinere wielen bij aan de flexibiliteit en wendbaarheid van de rollator: hij manoeuvreert makkelijker door nauwe deuropeningen of langs meubels.

U bestelt de lichtgewicht Rollator Let's Go Indoor eenvoudig online en tijdelijk met extra korting via de webshop van Mango Mobility. Uiteraard bent u ook van harte welkom om deze rollator te bekijken in één van onze winkels.

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 6.5
Gebruik Binnengebruik
Breedte (cm) 55
Lengte (cm) 63
Hoogte (cm) 83 - 94
Type frame Standaard frame
Materiaal frame Lichtgewicht aluminium
Max. belasting (kg) 100
Remmen Rembeugel waarmee u met slechts een hand de remmen kunt bedienen
Zitting Nee

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9