Overdekte 2-Persoons Afikim

Actieradius: 55 km
Max. snelheid: 18km/u
Normale prijs € 8.350,00 Vanaf € 7.845,00
Uw voordeel: € 505,00
Op voorraad

  Wat vindt de expert?

 • Overkapping tegen alle weersomstandigheden
 • Simpele bediening
 • Uitstekende vering
 • Geruisloze motor
 • Hoe zwaarder de berijder, hoe langzamer de maximale snelheid
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Het unieke veersysteem, de hoge topsnelheid van 18 km/u en de overzichtelijke bediening maken de overdekte tweepersoons Afikim tot een echte ster.
De luifel biedt bescherming tijdens regenbuien, sneeuwbuien en harde wind. De luxe tweezitter blinkt uit in zijn functionele karakter en is het perfecte model om samen korte of lange afstanden mee te rijden, ongeacht de weersomstandigheden.

Dashboard & bediening

De bediening van de overkapte duoscootmobiel is even makkelijk en overzichtelijk als het model zonder overkapping. Het model heeft een helder digitaal display dat wordt verlicht door LED-technologie. Hier zijn de snelheid, het batterijniveau en de afgelegde afstand allemaal goed zichtbaar en op af te lezen.

De Afikim is uitgerust met één gashendel, waarmee u zowel voor- als achteruit mee kunt gaan. De gashendel bevindt zich aan de rechterkant van het stuur. De richtingaanwijzerschakelaar, die met één vinger of duim kan worden bediend, bevindt zich aan de linkerkant van het stuur op het dashboard. Op de stuurkolom bevinden zich twee bekerhouders en een opbergruimte.

Bovendien is er een knop op het dashboard waarmee u uw snelheid onmiddellijk kunt halveren; deze functie is bijvoorbeeld handig als u vaak in het centrum rijdt en onverwachts moet afremmen.

Een juiste houding tijdens uw ritten is erg belangrijk. Daarom zijn de stoel en stuurkolom beide volledig verstelbaar voor optimaal comfort tijdens uw ritten. Ondanks de overkapping kunnen de armleuningen aan beide zijden worden opgeklapt, waardoor in- en uitstappen nóg eenvoudiger is.

Ultieme vering

Er zijn weinig scootmobielen die zijn uitgerust met zowel schokdempers als een innovatief veersysteem. De ultieme vering en de comfortabele duozitting Halen het meeste comfort uit uw ritten.

De grote luchtbanden zorgen voor een stabiele wegligging. U rijdt zonder problemen over hobbels en obstakels heen, wat het rijden op een wat ruwer wegdek - zoals in de duinen, of over kasseien in de stad - een stuk makkelijker maakt. De overdekte Afikim S4+ wordt standaard geleverd met een draaibare luxe kapiteinsstoel, energiezuinige led-verlichting en een stoelkoffer, zodat uw spullen altijd makkelijk kunnen worden opgeborgen en meegenomen.

Motor

De tweepersoons scootmobiel heeft een sterke motor, waardoor het model in combinatie met zijn grote luchtbanden en hoge bodemvrijheid probleemloos over hellingen en obstakels kan rijden. De Afikim heeft een topsnelheid van maar liefst 18 km/u, maar kan desgewenst op een lagere topsnelheid van 10 of 12 km/u worden ingesteld. U houdt gewoon de krachtige motor; wij verlagen alleen de maximale snelheid voor u. De motor van de tweezitter maakt nauwelijks geluid, wat het rijcomfort alleen maar bevorderd.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Overdekte 2-Persoons Afikim, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Overdekte 2-Persoons Afikim

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 55 km
Topsnelheid (km/u) 18km/u
Aantal wielen 4 wielen
Lengte (cm) 164
Breedte (cm) 96
Gewicht excl. accu's (kg) 111
Max. belasting (kg) 200
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Zitbreedte (cm) 84
Zitdiepte (cm) 47

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9