Vacature - Technische Assemblage Medewerker (jr.)

scootmobiel vacature assemblage Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Doe dat dus ook niet.

Mango Mobility, Breukelen

Mango Mobility heeft het grootste assortiment in drie-, vier-, en vijfwielscootmobielen, en is marktleider in nieuwe en gebruikte modellen. We zijn per direct op zoek naar een technische medewerker! In onze werkplaats zorg jij ervoor dat de nieuwe, en de occasion-scootmobielen er tiptop uitzien! Samen met de shopmanager, de chauffeurs en monteurs in de buitendienst regelen jullie dat onze producten perfect zijn, en klaar voor gebruik! Ga jij voor optimaal tevreden klanten, ben jij (elektro)technisch onderlegd, en word jij blij van innoverende producten? Laat wat van je horen.

Zit je nog op school?

Dat is geen probleem bij Mango Mobility! Deze vacature mag ook ingevuld worden door een BBL-student 1e monteur service en onderhoud, werktuigbouw, niveau 3. We zijn SBB-erkend. 

Wat ga je doen?

Bij de Mango werkplaats komen allerlei klussen binnen: van uitpakken van onze scootmobielen, tot assembleren, en het assisteren bij het gebruiksklaar opleveren van onze producten. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het netjes houden van de scootmobielen, de werkplaats, en het occasionpark. Je wordt deel van het team met de shopmanager, de monteurs en de verkopers in de buitendienst. 

Jij?

Jij bent zeer servicegericht, erg handig en vindt (elektro-)techniek interessant. De klant staat centraal, dus goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel alsmede goede beheersing van de Nederlandse taal in woord. Je kan prima zelfstandig werken en hebt veel interesse en affiniteit met (elektrische) mobiliteitsoplossingen. Daarnaast heb/ben je:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Maximaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare branche;
  • Een zeer proactieve, klantgerichte en kwaliteitsgerichte instelling;
  • Je snapt dat elke taak een ander soort oplossing nodig heeft, en kan die zelf bedenken;
  • Je bent een volhouder;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Breukelen;
  • Pré: Ervaring met- en kennis van scootmobielen is een groot voordeel. Voordat je op pad gaat wordt je eerst twee tot vier weken door ons getraind;

Op een rijtje:

  • 40 uur full time baan;
  • Een goed salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden; we willen je werk leuk maken!;
  • Werken bij een organisatie waar nog voldoende ruimte is om intern door te groeien en jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld diverse trainingen, zowel intern als extern.
Lijkt het jou wat om ons team te versterken? Laat wat van je horen, stuur je motivatie en CV naar joris.van.waardhuizen@mangomobility.nl, en/of paul.kastelein@mangomobility.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Doe dat dus ook niet.