Nieuw: Mango Mobility Superstore in Utrecht

Swipe to the left
 Vandaag opent Superstore Mango haar deuren in Utrecht - binnen proefparcours Savannahweg 63, 3542 AW Utrecht
31 januari 2024 Geen reacties

Donderdag 1 februari openen we de deuren van onze derde Superstore in Utrecht, en daar zijn we trots op! Ervaar 500m2 showroom gevuld met het grootste en nieuwste assortiment mobiliteitshulpmiddelen van Nederland. Vaste en opvouwbare scootmobielen voor thuisgebruik en voor op reis. Elektrische rolstoelen, rollators, van Raam fietsen, maar ook voor occasions en accessoires ben je bij Mango Utrecht aan het juiste adres.

Wil je graag persoonlijk advies maak dan een afspraak met één van onze mobiliteitsexperts via 0800-2002 of plan een afspraak in via het formulier (hyperlink naar formulier) op de website. We zitten pal langs de A2 en zijn zeer goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. Ons team heet je van harte welkom op de Savannahweg 63 met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook voor onderhoud kan je vanaf 1 februari in Utrecht terecht.

Wil je onze Superstore in Utrecht bezoeken en ons assortiment bekijken? Of wellicht een gratis proefrit maken op ons indoor proefrij-circuit? Neem dan contact op via telefoonnummer 0800-2002 voor een winkelafspraak, of plan een afspraak in via het formulier op de website.