Mango Mobility opent nieuwe vestiging in Breda

Swipe to the left
Mango Mobility opent haar deuren in Breda
1 november 2023 Geen reacties

We hebben fantastisch nieuws voor iedereen die op zoek is naar mobiliteitsoplossingen in en rond Breda! Mango Mobility, uw vertrouwde specialist in mobiliteitshulpmiddelen, heeft haar deuren geopend in deze prachtige stad. Na succesvolle vestigingen in Almelo, Amsterdam, Breukelen, Brielle, Hoorn, Rotterdam, Middelburg en Weert, zijn we nu ook bereikbaar voor onze klanten in het zuiden van het land.

Onze nieuwe superstore is gevestigd op de Doornboslaan 104 in Breda, en vanaf vandaag bent u van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te komen bekijken. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe scootmobiel, een comfortabele rollator of een betrouwbare occasion, bij Mango Mobility Breda vindt u alles wat u nodig heeft voor een actief en zelfstandig leven.

Bij Mango Mobility staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste mobiliteitshulpmiddel een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we u uit om een afspraak te maken voor persoonlijk advies. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om u te helpen bij het vinden van het product dat perfect bij uw wensen en behoeften past. U kunt ons gratis bereiken op 0800-2002 om een afspraak te maken.

  • Uitgebreid Assortiment: Ontdek de nieuwste modellen rollators, scootmobielen en meer.
  • Deskundig Advies: Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
  • Proefrit Mogelijk: Ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van onze producten.
  • Centrale Locatie: Makkelijk bereikbaar in Breda met voldoende parkeergelegenheid.
  • Persoonlijke Service: Wij nemen de tijd voor u en zorgen dat u tevreden naar huis gaat.

  • Bent u benieuwd naar wat Mango Mobility Breda voor u kan betekenen? Plan vandaag nog uw bezoek! De koffie staat altijd klaar en ons team staat te popelen om u te verwelkomen en te assisteren bij het vinden van de perfecte mobiliteitsoplossing. Klik hier om direct een afspraak te maken of om meer te lezen over onze nieuwe superstore in Breda. We kijken ernaar uit om u binnenkort te zien!


    Plan een afspraak in Breda