Vandaag opent Mango haar Superstore in Naarden

Swipe to the left
 Vandaag opent Superstore Mango haar deuren in Naarden - voorkant Amersfoortsestraatweg 108 1411 HJ Naarden
24 november 2023 Geen reacties

Vandaag opent Mango haar Superstore in Naarden

Maandag 27 november is het zo ver en openen wij de deuren van onze nieuwe Superstore in Naarden. U kunt hier ons uitgebreide assortiment scootmobielen, rollators en (elektrische) rolstoelen voor thuis en op reis beleven op ons indoor proefrij-circuit. U parkeert gemakkelijk voor de deur.

Bent u op zoek naar een occasion of een accessoire dan bent u hier ook aan het juiste adres. Én; onze landelijke technische servicedienst verhuist mee. Voor al uw vragen, wensen en onderhoud kunt u vanaf maandag ook in Naarden terecht.

Grootste aanbod en beste prijs

We beschikken bij Mango over het grootste aanbod mobiliteitsoplossingen van Nederland, en we blijven groeien om u overal nog beter van dienst te zijn. Daarnaast garanderen wij op al onze producten de laagste prijsgarantie vergezeld van een uitstekende service.

Mango Breukelen verhuist naar Utrecht (nog beter bereikbaar)

Breukelen zal vanaf 27 november de deuren sluiten, maar niet voor lang. Op 1 februari 2024 openen we onze nieuwe Mango Superstore in Utrecht (pal aan de A2), en heten wij mensen uit de regio welkom in onze showroom met 500m² mobiliteitsoplossingen. Tot 1 februari a.s. bent u van harte welkom in één van onze andere 10 winkels of kunt een bezoek brengen aan onze online winkel waar u 24/7 terecht kunt voor het gehele assortiment en al onze servicediensten, zoals bijvoorbeeld ook hulp bij uw WMO/PGB aanvraag. De koffie staat voor u klaar!