Mango Breukelen

Mango Mobility Breukelen

Openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

Bijzondere openingstijden:

Parkeren

U kunt gratis voor de deur parkeren. 
Vind een vestiging bij u in de buurt

Mango Breukelen

Ons nieuwe Beleveniscentrum, pal langs de A2, en op nog geen vijf minuten loopafstand van het station is gevestigd in Breukelen. Hier vind u ruim 1500 m2 inspirerende ruimtes rondom mobiliteit. We bieden u de meeste keuze in overdekte, vaste en opvouwbare scootmobielen, occasions, rollators én rolstoelen. Inclusief de laagsteprijsgarantie! Kom langs voor inspiratie, en deskundig advies van onze mobiliteitsadviseurs. Ons team staat voor u klaar!

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. Een winkelafspraak maakt u gemakkelijk via 0800-2002 (gratis) of via bovenstaande button.

Graag stellen we ons team aan u voor

Wij staan voor u klaar in de winkel en ontvangen u graag met een kopje koffie

Cornell
Storemanager
Floor
Mobiliteit Expert

Mango scootmobiel winkel Breukelen

Mango Mobility heeft haar grootste Experience Center gevestigd in Breukelen, Utrecht. Met het grootste aanbod in mobiliteit- en hulpmiddelen, zjin wij dé mobiliteitsspecialist van Nederland. Wij staan dagelijks klaar om u te assisteren bij de aankoop van een nieuwe- of gebruikte scootmobiel, rollator, of rolstoel. Bij Mango staat het centraal om een mobiliteitshulpmiddel te vinden dat het beste bij u past.

Dat hoeft natuurlijk niet altijd de aankoop te zijn van een splinternieuwe scootmobiel. U bent dan ook bij ons aan het juiste adres om een scootmobiel te huren in de omgeving Utrecht! Hetzelfde geldt voor een tweedehands rollator in Utrecht. Een rollator is over het algemeen laag in prijs, waardoor het in de meeste gevallen veel effectiever is om voor kwaliteit te gaan.

Wilt u een rollator huren in Utrecht? Dan verwijzen wij u graag door naar de Thuiszorg winkel bij u in de buurt.

Bezoek onze locatie in Breukelen

Pal langs de A2, en op nog geen 5 minuten lopen van het station Breukelen, ligt ons hoofdkantoor en tevens grootste Expierence Center. Op deze locatie, van ruim 1500 vierkante meter, vindt u een breed assortiment mobiliteitshulpmiddelen. Of u nu op zoek bent naar een Mango scootmobiel in de omgeving Utrecht, een rolstoel, of een badkamerhulpmiddel: onze Mobiliteit Experts staan voor u klaar! Liever een rollator kopen in Utrecht? Ook daarmee zijn we u graag van dienst. Wij vertellen u graag alles over de technische werking en de eigenschappen.

De voordelen van een winkel afspraak of thuisdemonstratie in Breukelen

Een winkel afspraak maken heeft verschillende voordelen:

  • De Mobiliteit Expert heeft alle tijd voor u en uw vragen
  • Het gewenste product is op voorraad
  • U kunt uitgebreid testen in ons Experience Center of het product bij u past
  • U kunt langskomen wanneer het u uitkomt.

Kom langs in Breukelen, en maak een testrit op een scootmobiel

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Utrecht? Ons Experience Center bij de Corridor 4 heeft het grootste assortiment, waar u dagelijks kunt binnenwandelen om een testrit te maken op een scootmobiel. Wilt u toch liever een winkel afspraak maken om een scootmobiel in Breukelen uit te proberen? Dat kan door gratis te bellen naar 0800-2002.

Thuisdemonstratie

Onze thuisdemonstratie is ideaal als u de Mango producten thuis wil uitproberen, of als het voor u niet mogelijk is om naar een winkel te komen. U kunt op uw gemak en in uw eigen omgeving de producten testen onder begeleiding van onze mobiliteitsadviseur. De adviseur geeft u een uitgebreide uitleg over de scootmobiel, en hoe u deze kunt gebruiken in uw eigen omgeving. Een thuisdemonstratie is altijd volledig gratis en vrijblijvend.

Rollatoren uitproberen in onze winkel

Wanneer het lopen lastiger gaat dan u wilt, kan een rollator de nodige ondersteuning bieden. Wanneer u een rollator in Utrecht zoekt bent u van harte welkom in ons Experience Center. Wij hebben een groot assortiment rollators, dus kom gerust langs om een rollator in Breukelen uit te proberen.

Wij helpen u graag bij uw scootmobiel aanvraag

Wij willen graag dat u leuke dingen blijft doen ondanks een mobiliteitsprobleem. Bij Mango Mobility kunnen wij op meerdere vlakken ondersteuning bieden bij de aanschaf van een mobiliteitshulpmiddel. Het kan voorkomen dat u door uw persoonlijke situatie niet in staat bent om een grotere aankoop te doen. Wij ondersteunen u daarom met alle liefde bij de aanvraag van een scootmobiel in de gemeente Utrecht. Een scootmobiel aanvraag via de gemeente gaat via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), dit is een wet die ervoor zorgt dat u zo lang mogelijk aan de maatschappij kan blijven meedoen. Bij onze winkel in Breukelen hebben wij meerdere mobiliteit experts klaar staan die u graag helpen om via Wmo in Utrecht een scootmobiel aan te schaffen.