Scootmobielen en Veiligheid | Mango Mobility

Swipe to the left
Scootmobielen en veiligheid
19 november 2018

Mango Mobility hecht grote waarde aan de veiligheid van onze scootmobielen en het veilig gebruik daarvan. Vanzelfsprekend voldoen onze scootmobielen aan de strengste keuringseisen, waaronder CE, TÜV en de European Medical Device Regulation.

Mango levert een groot assortiment stabiele vierwiel scootmobielen. De modellen met een snelheid vanaf 15 km/u zijn alle voorzien van een extra handrem. De scootmobielen zijn desgewenst aan te passen aan uw persoonlijke rijbeleving, door bijvoorbeeld de snelheid te begrenzen of de remintensiteit te verhogen.

Vierwiel scootmobielen zijn standaard voorzien van een reflecterende opbergtas aan de achterzijde. Daarnaast levert Mango diverse lichtreflecterende accessoires voor op de scootmobiel.

Veilig deelnemen aan het verkeer

In de Mango productcatalogus is de scootmobielgids opgenomen: 12 pagina's met informatie over het rijden op een scootmobiel en de belangrijkste zaken die u moet weten om veilig door het verkeer te navigeren. Ook wordt er aandacht besteed aan het onderhoud van uw scootmobiel, zodat deze in optimale technische conditie de weg op kan.

De catalogus met scootmobielgids sturen wij u gratis toe. U kunt deze aanvragen bij onze klantenservice via telefoonnummer 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of direct online:


CATALOGUS AANVRAGEN »

Rijlessen: met vertrouwen de weg op

Mango geeft bij de advisering en aflevering van onze scootmobielen een uitgebreide rijvaardigheidsinstructie. Wanneer er behoefte is aan extra oefening om de rijzekerheid te vergroten, geeft Mango rijvaardigheidstrainingen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur worden de rijvaardigheid en verkeerszekerheid dan extra geoefend, zodat de berijder zich met vertrouwen in het verkeer kan begeven.

Meer informatie over onze rijvaardigheidstrainingen? Bel onze klantenservice via 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) voor meer informatie of voor het reserveren van een training aan huis.