• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobile

Scootmobile

Wat is een scootmobile?

Een scootmobile is voor veel oudere mensen of mensen met een lichamelijke beperking het ultieme middel om nog zelfstandig te kunnen leven en bewegen. U bent met een scootmobile immers niet afhankelijk van anderen om naar buiten te kunnen en simpele handelingen te verrichten zoals boodschappen doen, even langs bij de huisarts of apotheek of op bezoek bij familie.

Een scootmobile is er in alle soorten en maten. Voordat u een scootmobile wilt kopen, is het verstandig te overwegen welke eisen u aan een scootmobile stelt. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk lange afstanden te kunnen rijden met uw scootmobile? Of heeft u de voorkeur voor een scootmobile die een extra goede vering heeft tegen schokken? Verder verschilt het per scootmobile welke maximale snelheid per uur bereikbaar is, hoe groot de draaicirkel is en welke accu de scootmobile heeft.

Daarnaast is het natuurlijk ook een belangrijke vraag of u buitenshuis of enkel binnenshuis op uw scootmobile wilt rijden? En vindt u het prettig om de scootmobile te kunnen inklappen? Een opvouwbare scootmobile neemt u gemakkelijk mee in de kofferbak van de auto. Zo bent u op vakantie ook optimaal mobiel met uw scootmobile.

Op de website van Mango Mobility kunt u de verschillende scootmobiles eenvoudig vergelijken dankzij de online productvergelijker. In een overzicht ziet u welke mogelijkheden en eigenschappen de scootmobiles bieden. Wanneer u een scootmobile op het oog heeft, is het natuurlijk belangrijk om een proefrit te maken. Dit kan in de winkel, maar ook in uw eigen omgeving. Want we begrijpen dat het prettig is om te weten hoe de scootmobile bevalt in en rondom uw huis. Een proefrit is eenvoudig. De demonstratiebus van Mango Mobility komt graag bij u langs om u de scootmobile naar wens langs te brengen.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!