Scootmobiel Luggie Super Plus 3-wiel

Actieradius: 18 km
Max. snelheid: 8km/u
€ 3.995,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  Hier worden onze klanten blij van:

 • Super wendbaar en ook geschikt voor zwaardere mensen
 • Best geveerde vouwscoot door suspension voor en achter
 • Biedt veel beenruimte
 • Makkelijke snelheid regulatie
 • Voorzien van opbergvakje
 • Duidelijke batterij indicator
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De bekende Luggie familie heeft haar lichtgewicht assortiment uitgebreid met de nieuwe Luggie Super Plus 3-wiel, speciaal ontworpen voor zwaardere berijders tot 164 kg. Voor het eerst is er een goed geveerde lichtgewicht reisscootmobiel die in twee eenvoudige handelingen is op te vouwen.

Ingevouwen kan je deze Luggie makkelijk als trolley mee laten rollen. De ingebouwde veiligheidssensoren sturen het snelheidsregulatiessysteem aan, wat de kans op kantelen minimaliseert. Ook kan je de snelheid handmatig reguleren met een speciale knop. Met deze innovaties kan deze nieuwe Luggie zich met gemak de veiligste en meest comfortabele 3-wiel vouwscootmobiel noemen. Deze Luggie past gemakkelijk in de achterbak van de auto. Zelfs in de kleinste auto past hij achterin of in de kofferruimte.

Hij is ook zeer geschikt voor op een cruiseschip, vliegtuig of in de trein. De Luggie kan uitgerust worden met een lichtgewicht reistas en een extern laadstation. Ook zijn er verschillende accu's bij te leveren.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Scootmobiel Luggie Super Plus 3-wiel, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Scootmobiel Luggie Super Plus 3-wiel

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Bekijk de productkenmerken van de Luggie Super Plus 3-wiel:

Online besteld? Makkelijk in- en uitgepakt:

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 18 km
Topsnelheid (km/u) 8km/u
Aantal wielen 3 wielen
Lengte (cm) 102
Breedte (cm) 57
Gewicht excl. accu's (kg) 31,5
Max. belasting (kg) 164
Gebruik Binnen- en buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9