Demontabele Scootmobiel Tube+

Actieradius: 14 km
Max. snelheid: 6km/u
Normale prijs € 2.295,00 Aanbiedingsprijs € 2.195,00
Uw voordeel: € 100,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  Wat vindt de expert?

 • Demontabel in 2 stukken
 • Voorzien van voor- en zijverlichting
 • In hoogte verstelbaar stuur
 • Lichtgewichte scootmobiel
 • Beperkte snelheid
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Het uitgangspunt van de Tube+ is dat u zich eenvoudig kunt voortbewegen in kleinere of smallere ruimtes. Deze demontabele scootmobiel kan snel verkleind worden door de stuurkolom en rugleuning in te klappen. Zo kunt u het kleine pakket makkelijk meenemen in de kofferbak van uw auto - of eenvoudig opbergen.

De maximale snelheid van de Tube compactscoot is vastgesteld op 6 km/u. Daarnaast is er een automatische snelheidsbegrenzing in bochten. De instelbare zithoogtekolom, de lage instap, de krachtige motor en de vier grote wielen maken van de Tube een comfortabele scootmobiel. Door de antilekbanden hoeft u de bandenspanning niet te controleren en te onderhouden. Zo kunt u altijd direct op pad.

De lichte, geïntegreerde lithium batterijen voldoen aan de strenge veiligheidseisen voor het vliegen. Middels een knop kunt u de accu ontkoppelen zodat de energie behouden blijft. Een volle lading biedt u maximaal 14 km rijplezier.

Het minimalistische design van de Tube wordt mooi geaccentueerd door de frisse ijsblauwe kleur. Met verlichting voor, achter en aan de zijkant is het “zien en gezien worden”.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Demontabele Scootmobiel Tube+, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Demontabele Scootmobiel Tube+

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 14 km
Topsnelheid (km/u) 6km/u
Aantal wielen 4 wielen
Lengte (cm) 84 cm
Breedte (cm) 52 cm
Gewicht (kg) 26 kg met accu's
Gewicht excl. accu's (kg) 20 kg exclusief accu's
Max. belasting (kg) 115
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Zitbreedte (cm) 39 cm
Zitdiepte (cm) 34 cm
Zithoogte (cm) 54/59 cm

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
 • Laagste Prijsgarantie
 • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
 • Klanten geven ons een 9