• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Lelystad

Scootmobiel Lelystad

Is een scootmobiel iets voor u?

Als u in Lelystad niet meer zo goed ter been bent, maar wel mobiel wilt blijven kan de scootmobiel uitkomst bieden. Met de scootmobiel kunt u zich zonder inspanning net zo snel voortbewegen als met de fiets. Zo kunt u zich op een effectieve en bovendien comfortabele manier door Lelystad verplaatsen.

De scootmobiel is een schoon en comfortabel alternatief

De scootmobiel is uitgerust met een elektromotor. Dat betekent dat u met de scootmobiel in Lelystad geen uitlaatgassen uitstoot. Zo levert u geen overlast die de auto, brommer en snorfiets met verbrandingsmotor wel leveren. De elektrische vervoersmiddelen van Mango, waaronder de scootmobiel, zijn daarom ook bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer een aantrekkelijk alternatief voor iedereen die gaat voor een schoner Lelystad.

Showroom in de buurt van Lelystad

Wilt u langskomen? Onze winkel in Naarden is vanaf Lelystad in een half uur bereikbaar.

Een scootmobiel aanschaffen in Lelystad

Woont u in Lelystad en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de scootmobiel? Mango Mobility helpt u graag bij het maken van een goede keuze. Bij het aanschaffen van een scootmobiel is het belangrijk om u goed te oriënteren. Omdat Mango Mobility gespecialiseerd is in elektrisch vervoer zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de scootmobiel. Vanwege ons brede aanbod en onze expertise zijn wij een begrip. Wij doen dan ook ons uiterste best om een scootmobiel te vinden die past bij uw situatie. Onze mobiliteitsadviseurs helpen hierbij, door allereerst uw specifieke wensen en behoeften te inventariseren. Vervolgens kijken zij samen met u naar welke scootmobiel het meest geschikt is. Daarbij is het mogelijk nog extra aanpassingen te doen die aansluiten bij uw wensen. Zo heeft u een scootmobiel op maat die volledig afgestemd is op uw situatie.

Zelf de scootmobiel ervaren?

Wilt u een scootmobiel uitproberen? Kom dan snel langs in een van onze winkels. Hier staan al onze scootmobielen rijklaar uitgestald. Mocht u niet in staat zijn naar onze winkel te komen, dan kan ook een van onze mobiliteitsadviseurs met een mobiele winkel bij u in Lelystad langskomen. Daarvoor kunt u met ons contact opnemen.

Informatiepakket aanvragen

 

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Scootmobiel Ede

Scootmobiel 5 wielen

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!