scootmobiel-specialist

De Scootmobiel Specialist

Mango Mobility is de scootmobielspecialist van Nederland. We zijn ruim twintig jaar geleden begonnen om leuke dingen dichterbij te brengen. We hebben 7 winkels door heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt! Geen tijd om naar ons te komen? Geen zorgen: wij komen graag gratis en vrijblijvend onze modellen bij u thuis demonstreren.

Mobility Expert

Bij Mango Mobility staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Daar wordt door Mango Mobility op verschillende manieren uiting aan gegeven. Het belangrijkste vinden we als scootmobielspecialist dat u weet waarnaar u op zoek bent. Scootmobielen bestaan er immers in honderden soorten en maten. En iedereen heeft andere wensen en eisen waar een mobiliteitshulpmiddel aan moet voldoen. Of u nu op zoek bent naar een scootmobiel die een grote actieradius, extra vering, of een scootmobiel die speciaal voor gebruik binnenshuis is: wij staan u graag te woord. Heeft u een vraag? Bel dan gratis met onze klantenservice: 0800-2002, of vul het formulier hiernaast in om meer informatie te ontvangen.

Mango Scootmobiel

We hebben het grootste assortiment scootmobielen van Nederland. Bekijk onze vaste scootmobielen, vouwscootmobielen en overdekte scootmobielen. Mango biedt als dé scootmobielspecialist op alle producten uitstekende service- en garantievoorwaarden. Zo zit er op al onze nieuwe scootmobielen minimaal 2 jar garantie. In alle Mango Mobility winkels vindt u een ruim aanbod tweedehands scootmobielen en ex-demo modellen mét garantie tegen een zachte prijs. 

Wij ondersteunen u bij een scootmobiel aanvraag

Mango Mobility ondersteunt bij PGB-aanvragen door het hele land en staat bekend om de uitstekende service. Onze Mobiliteit Experts kijken samen met u welke scootmobiel aan uw wensen voldoet en maken een PGB-offerte met een 5-, 6-, of 7-jarige onderhoudsovereenkomst. U ontvangt deze dezelfde dag. U kunt bij Mango direct bij de start van uw WMO/PGB-aanvraagtraject een voorloop scootmobiel kiezen om te kijken of de scootmobiel bevalt. Dan bent u tóch mobiel in de periode voor de PGB-toekenning.

Neem gerust contact met ons op, en bel gratis 0800 2002.

Contact
Vul uw gegevens in
Uw bericht