Verzenden & retourneren

Klantenservice

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via info@mangomobility.nl of via ons gratis telefoonnummer 0800-2002.

Hoe kan ik betalen?

Mango Mobility gebruikt iDeal om te betalen:

Je betaalt rechtstreeks met iDeal vanuit de eigen bankomgeving en na ontvangst van betaling zullen wij direct de bestelling uitleveren.

Garantie

Mango biedt op alle producten uitstekende service- en garantievoorwaarden. Mango Mobility biedt 24 maanden garantie op nieuwe producten. Voor nieuwe onderdelen die slijten, zoals accu's of verlichting bieden wij 6 maanden garantie. Voor tweedehands producten geldt een garantie van 6 maanden. Op slijtageonderdelen van tweedehands producten, zoals accu's, is de garantie 3 maanden. Meer garantievoorwaarden kan je terug vinden in de Algemene Voorwaarden.

Retouren

Indien je een product retour wil zenden dien je hiervoor eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen je dan vertellen hoe en naar welk adres je de spullen retour kan zenden. Pakketten die zonder melding naar kantoor worden gestuurd kunnen niet worden aangenomen. De verzendkosten komen voor eigen rekening. Retourzendingen nooit ongefrankeerd aan ons opsturen.

Alle artikelen kan je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren waarna je het geld binnen 14 dagen terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij Mango Mobility worden afgeleverd.

Je bent verplicht te controleren of de bij jou thuisbezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kan je dit binnen 10 dagen melden per e-mail aan Mango Mobility onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van de e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Mango Mobility zal het artikel vervangen of de betaling binnen 14 dagen ongedaan maken indien is aangetoond dat je het artikel niet accepteert op gegronde redenen.

Mango Mobility Naarden

Mango Naarden

Amersfoortsestraatweg 108 Bel: 0800 - 2002 (gratis)
1411 HJ Naarden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak