• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
 • Gekwalificeerde servicemonteurs
 • 12 winkels door heel Nederland
vbImgProductOverview.jpg

Scootmobielofferte aanvragen

Mobiliteitspakket 2015

Waarom een scootmobielofferte aanvragen?

Voordat u een scootmobiel aanschaft is het verstandig om u goed te oriënteren. Een scootmobiel is immers een grote aankoop. Om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van scootmobielen kunt u bij Mango Mobility een offerte aanvragen.

Waarop letten bij scootmobieloffertes?

Als u een scootmobiel wilt kopen is het goed om uzelf ervan te verzekeren dat u een scootmobiel aanschaft bij een betrouwbare leverancier. Door offertes aan te vragen krijgt u inzicht in de prijs-kwaliteitverhouding die verschillende aanbieders leveren. Met een offerte kunt u namelijk zowel de prijs als de specificaties van descootmobiel inzien. U kunt hierbij ook letten op de veiligheid van de scootmobiel. In welke situatie gaat u uw scootmobiel gebruiken? En welke scootmobiel biedt u hierbij de meeste veiligheid? Scootmobielen met vier wielen zijn bijvoorbeeld over het algemeen stabieler dan scootmobielen met drie wielen, maar het hangt ervan af waar en hoe u uw scootmobiel gebruikt of dit daadwerkelijk uitmaakt. Waar u verder bij een offerte op kan letten is de service die wordt geboden na aanschaf van een scootmobiel. Welke garantie wordt er gegeven op uw scootmobiel? En welke service wordt er verleend als uw scootmobiel onverhoopt kapotgaat? Door goed naar de offerte te kijken komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en kunt u een leverancier kiezen die betrouwbare service levert.

Het mobiliteitspakket van Mango Mobility

Mango Mobility biedt ter oriëntatie meer dan alleen een offerte, bij ons kunt u een heus mobiliteitspakket aanvragen. In dit mobiliteitspakket vindt u uitgebreide informatie over alle mogelijkheden die elektrische mobiliteit u biedt. Het pakket bevat de Scootmobielgids, een informatieve DVD ‘E-Mobility’ en de brochures en prijslijsten van de producten waarbij u interesse ligt. Zo beschikt u altijd over voldoende informatie om een goed beeld te krijgen van onze scootmobielen of andere producten. Bovendien krijgt u bij het mobiliteitspakket een set kortingsbonnen ter waarde van €750,-!

Offertes bekeken, wat nu?

Hoewel een offerte u veel informatie kan geven over een scootmobiel weet u pas echt of deze scootmobiel bij u past als u er een stukje in gereden heeft. Het is daarom altijd aan te raden om een proefrit te maken voordat u een scootmobiel aanschaft. Mango Mobility biedt u de mogelijkheid om de scootmobielen die u op het oog heeft eerst uit te proberen. Zo kunt u al onze scootmobielen uitproberen in een van onze winkels. Maar wij kunnen ook naar u toe komen. Dankzij onze demonstratiebussen kunt u onze scootmobielen gewoon bij u thuis uitproberen!

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Eerst informatie?

Vul uw gegevens in

Meer weten over Mango Mobility?

Waar ga ik de scootmobiel voor gebruiken?

 • Wil ik de scootmobiel meenemen in de auto?
  Op pad met de scootmobiel in de kofferbak van de auto? Dan wilt u een opvouwbare scootmobiel kopen. Bent u dit niet van plan, is het verstandig om een vaste scootmobiel te kopen.
 • Hoe ver wil ik rijden?
  De scootmobielen van Mango Mobility hebben standaard een actieradius van 70 kilometer. Wilt u langer kunnen genieten van uw scootmobiel? Geen probleem, als u dit doorgeeft aan uw adviseur, helpt hij graag uw actieradius vergroten.
 • Ga ik op pad met boodschappen?
  Gaat u vaak boodschappen doen? Of heeft u zelf een hoger lichaamsgewicht? Wij adviseren u in een solide scootmobiel die u dient voor het doel wat u voor ogen heeft.

Een scootmobiel kopen via Mango Mobility

Mango Mobility begrijpt dat het geen gemakkelijke keuze is om een scootmobiel te kopen. De investering is groot, maar de duurzaamheid van de scootmobiel ook; de aankoop van een scootmobiel doet u voor de rest van uw leven. Daarom is het van belang goed geïnformeerd te worden over het kopen van een scootmobiel. Mango Mobility neemt graag met u uw wensen door en adviseert zo goed mogelijk in welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u kiezen voor een vaste scootmobiel, waarmee u ver en hard kunt rijden. Maar wanneer u van plan bent de scootmobiel in de auto mee te nemen, is de opvouwbare scootmobiel een goede optie. Wilt u een scootmobiel kopen maar eerst proberen in uw eigen omgeving? Dagelijks rijden er demonstratiebussen van Mango Mobility door heel Nederland waardoor u de scootmobiel die u op het oog hebt kunt proberen. Dit kan ook in onze showrooms, Mango Mobility heeft winkels door heel Nederland. Kies voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt om uw scootmobiel uit te kiezen.

Wilt u hulp bij het kopen van een scootmobiel? U kunt de tips beantwoorden en naar ons toe mailen. Wij weten exact welke modellen scootmobielen er bij uw vraag aansluiten. Vul hiervoor het contactformulier in en wij adviseren u per telefoon of natuurlijk bij u thuis.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!