Louwman Group en Mango Mobility bundelen krachten

Swipe to the left
Mango Mobility en Louwman gaan samenwerken! ID: Opa en kleindochter op een duo scootmobiel
20 maart 2023 Geen reacties

Louwman Group koopt een deelneming in Mango Mobility. Dit strategische partnership geeft Mango een enorme impuls in haar groeiplan en past anderzijds naadloos in de strategie van Louwman om mobiliteit in elke levensfase te bieden.

Mobility for Life

Met automerken, fietsen en innovaties voor flexibele mobiliteit biedt Louwman sterke merken in de mobiliteitssector. Naarmate een klant ouder wordt, komt er geleidelijk een moment dat vanuit diens Toyota, Suzuki of elektrische fiets wordt gekeken naar een alternatief mobiliteitsmiddel,” legt Eric Louwman, president Louwman Group, uit. “Deze behoefte verandert weliswaar, maar veel blijft ook hetzelfde. Deze klanten zijn zelfstandig, vitaal en ze zoeken een hoogwaardig mobiliteitsmiddel dat voorziet in gemak en comfort. Daarin is Mango heel sterk. Met Mango Mobility in ons familiebedrijf kunnen we mobiliteit bieden voor élke levensfase. Dit past naadloos in onze klantbelofte Mobility for life.

Versterking positie particuliere markt

De groep ouderen wordt steeds talrijker. Bovendien blijven ouderen langer vitaal en hebben ze een grote behoefte om mobiel te blijven. Jan-Willem Wiersma, oprichter en directeur Mango Mobility: “We hebben zelfstandig een sterke merkpositie in de particuliere markt voor seniorenmobiliteit opgebouwd en samen met Louwman kunnen we dit succes nu verder uitbouwen. We zien een snelgroeiende vraag doordat de fietsende en autorijdende senioren op zoek gaan naar een andere invulling van mobiliteit wanneer ze ouder worden.” Met de goede naam en het grote retailnetwerk van Louwman kan Mango haar landelijke winkeldekking en service verder uitbreiden. “Dit betekent dat wij straks veel meer klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Download het persbericht hier.