• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Waarom opvouwbare scootmobiel

Waarom opvouwbare scootmobiel

Wanneer u zich oriënteert op verschillende  scootmobielen, zult u ongetwijfeld ook de opvouwbare scootmobielen tegenkomen. Een opvouwbare scootmobiel is een aparte categorie met een aantal voordelen boven de reguliere scootmobiel. Zoals de naam al aangeeft is de opvouwbare scootmobiel opvouwbaar, ofwel inklapbaar. Mango Mobility biedt scootmobielen aan die al in drie handelingen zijn ingeklapt.

De voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Het grote voordeel van een opvouwbare scootmobiel is dat deze makkelijk mee te nemen is in de kofferbak van de auto. De opvouwbare scootmobiel is bewust lichtgewicht, zodat deze ook gemakkelijk op te tillen is. U geniet dus van nog meer mobiele vrijheid met deze scootmobiel, omdat uw actieradius nog veel groter wordt. Op vakantie gaan is immers geen probleem meer met de opvouwbare scootmobiel. Het is zelfs mogelijk om uw scootmobiel in het vliegtuig mee te nemen. Een ander voordeel is dat de opvouwbare scootmobiel wendbaarder is dan een reguliere scootmobiel. Dit is erg prettig wanneer u de scootmobiel ook binnenshuis wilt gebruiken of bijvoorbeeld graag naar de markt gaat. Ook wanneer u thuis weinig ruimte heeft kan de opvouwbare scootmobiel voordeel bieden. Met veel bezoek in huis vouwt u de scootmobiel namelijk gemakkelijk op en zet u hem met hetzelfde gemak aan de kant.

Opvouwbare scootmobiel: soorten

Ook opvouwbare scootmobielen zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een opvouwbare scootmobiel met een extra grote actieradius (tot wel 18 km) of voor een model met een extra vering, waardoor u nog meer zitcomfort heeft. Sommige opvouwbare scootmobielen zijn extra makkelijk vervoerbaar omdat het accupack afneembaar is. Of kies voor een opvouwbare scootmobiel met een extra luxueuze zitting. De Cat 4 bijvoorbeeld is ideaal voor mensen met rugklachten. Mango Mobility adviseert u graag in de mogelijkheden.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!