Zwaluw Badkamers

Zwaluw Badkamers logo

VEILIGE DOUCHE PLAATSEN IN 1 DAG

Na een lange dag is een lekkere warme douche wel zo ontspannen. Maar wat als je uitglijdt of valt? Jaarlijks overkomt dit duizenden mensen. In de badkamer gebeuren dan ook jaarlijks de meeste ongelukken. Kies daarom ook voor een veilige douche en verklein het valgevaar.

Met een complete comfortdouche of een instapbad kan je weer met een veilig gevoel ontspannen. Zwaluw plaatst een nieuwe veilige douche in 1 dag. Ervaar het gemak van het comfortabele douchestoeltje en extra stabiliteit door de wandbeugels aan de muur. Met de handige hulpmiddelen kan je langer veilig en zelfstandig blijven douchen.

IN 3 STAPPEN EEN VEILIGE BADKAMER

Zwaluw Comfortsanitair tovert de badkamer in 3 stappen om tot een comfortabele en veilige badkamer.

1. Ontdek de mogelijkheden in onze showrooms

Ontdek de mogelijkheden en voorbeelden van Zwaluw veilige badkamers in onze showrooms! In elke vestiging vindt je een opstelling. De winkelmedewerkers geven je graag uitgebreid informatie over de accessoires en hulpmiddelen die wij voor je kunnen plaatsen. Samen met de verkoopadviseur kan je in de onze showrooms ter plekke een offerte aanvragen.

2. Inmeten van het nieuwe bad of douche

Na akkoord op de offerte, meten de monteurs de badkamer in. Aan de hand van de gegevens wordt de nieuwe veilige douche of het instapbad volledig op maat gemaakt.

3. Slechts één dag montage!

Zwaluw Comfortsanitair verwijdert het huidige bad of de douche en plaatst de nieuwe, op maat gemaakte, comfortdouche of instapbad. Zij voeren al het afval voor je af, zodat je volledig ontzorgt wordt.

Zwaluw badkamers
Meer informatie nodig? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!