Zwaluw Badkamers

Zwaluw Badkamers logo

VEILIGE DOUCHE PLAATSEN IN 1 DAG

Na een lange dag is een lekkere warme douche wel zo ontspannen. Maar wat als u uitglijdt of valt? Jaarlijks overkomt dit duizenden mensen. In de badkamer gebeuren dan ook jaarlijks de meeste ongelukken. Kies daarom ook voor een veilige douche en verklein uw valgevaar.

Met een complete comfortdouche of een instapbad kunt u weer met een veilig gevoel ontspannen. Zwaluw plaatst uw nieuwe veilige douche in 1 dag. Ervaar het gemak van het comfortabele douchestoeltje en extra stabiliteit door de wandbeugels aan de muur. Met de handige hulpmiddelen kunt u langer veilig en zelfstandig blijven douchen.

IN 3 STAPPEN EEN VEILIGE BADKAMER

Zwaluw Comfortsanitair tovert uw badkamer in 3 stappen om tot een comfortabele en veilige badkamer.

1. Ontdek de mogelijkheden in onze showrooms

Ontdek de mogelijkheden en voorbeelden van Zwaluw veilige badkamers in onze showrooms! In elke vestiging van Mango Mobility vindt u een opstelling. De winkelmedewerkers geven u graag uitgebreid informatie over de accessoires en hulpmiddelen die wij voor u kunnen plaatsen. Samen met de verkoopadviseur kunt u in de onze showrooms ter plekke een offerte aanvragen.

2. Inmeten van uw nieuwe bad of douche

Na akkoord op uw offerte, meten de monteurs de badkamer in. Aan de hand van de gegevens wordt uw nieuwe veilige douche of instapbad volledig op maat gemaakt.

3. Slechts één dag montage!

Zwaluw Comfortsanitair verwijderd uw huidige bad of douche en plaatst uw nieuwe, op maat gemaakte, comfortdouche of instapbad. Zij voeren al het afval voor u af, zodat u volledig ontzorgt wordt.

Zwaluw badkamers
Meer informatie nodig? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!