Van Raam Easy Rider

Actieradius: 100km
Max. snelheid: 25km/u
Let op!

Prijs ex. accu's

Omschrijving

De Van Raam Easy Rider is een unieke driewieler fiets die zich onderscheidt door zijn lage zitpositie en laag zwaartepunt. Deze kenmerken zorgen voor een uitzonderlijk stabiele wegligging. De fiets is ideaal voor mensen die extra stabiliteit en comfort zoeken tijdens het fietsen.

De Easy Rider is uitgerust met vering in het frame en een comfortabele zitting met rugleuning. Dit zorgt voor een aangename rijervaring, waarbij de hoogte van de zitting en de hoek verstelbaar zijn voor optimale ergonomie. De fiets is ontworpen om de belasting op polsen, schouders, nek en rug te minimaliseren.

Fietsen op de Easy Rider is eenvoudig en intuïtief. Zelfs mensen zonder ervaring met driewielers kunnen moeiteloos wegfietsen en genieten van het comfort dat deze fiets biedt.

De Easy Rider kan worden uitgerust met verschillende opties zoals eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder en voetfixatie, waardoor de fiets aan individuele behoeften kan worden aangepast.

De Van Raam Easy Rider Driewielfiets is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stabiele, comfortabele en aanpasbare fietservaring. Met zijn geavanceerde ontwerp en gebruiksvriendelijke kenmerken biedt de Easy Rider een veilige en plezierige fietservaring voor een breed scala aan gebruikers.

Bekijk de Easy Rider in actie:

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 100km
Topsnelheid (km/u) 25km/u
Gewicht (kg) 43
Gebruik Buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9,6