Van Raam Easy Rider

Actieradius: 90 km
Max. snelheid: 20km/u
Met Trapondersteuning:
€ 4.028,00

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

Ervaar unieke stabiliteit met de Easy Rider

De Van Raam Easy Rider zet een nieuwe standaard in de wereld van driewielfietsen. Deze zitdriewielfiets is specifiek ontworpen voor volwassenen die extra ondersteuning nodig hebben tijdens het fietsen. Dankzij het lage zwaartepunt en de voorwaartse trapbeweging biedt de Easy Rider een stabiele en comfortabele rijervaring.

Comfort en veiligheid in elk detail

Met een verstelbare zitting, inclusief stuitontlasting en zijdelingse steun, biedt de Easy Rider uitstekend zitcomfort. De driewielfiets is enorm wendbaar en heeft een kleine draaicirkel, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik in stedelijke omgevingen. De standaard parkeerrem en de optie voor mechanische schijfremmen voor en hydraulische schijfremmen achter verhogen de veiligheid tijdens elke rit.

Personaliseer jouw Easy Rider

De Easy Rider kan volledig naar wens worden aangepast met verschillende opties en accessoires, zoals een boodschappenmand, stokhouder, spiegel, en zelfs een framekleur naar keuze. Of je nu kiest voor de standaard of de elektrische versie, de Easy Rider biedt een gepersonaliseerde fietservaring voor elke gebruiker.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Van Raam Easy Rider, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Van Raam Easy Rider

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Bekijk de Easy Rider in actie:

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 90 km
Topsnelheid (km/u) 20km/u
Breedte (cm) 78 cm
Gewicht (kg) 61 kg
Gebruik Buitengebruik
Gewicht excl. accu's (kg) 49 kg

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9