Van Raam Easy Rider

Actieradius: 100km
Max. snelheid: 25km/u
Let op!

Prijs ex. accu's

Omschrijving

De Easy Rider onderscheidt zich van andere driewielfietsen door het unieke frame en stabiele lagere zitpositie. U voelt zich op de Easy Rider veilig en zeker, omdat uw zwaartepunt laag ligt, u het stuur voor u heeft en u op een zitting met hoge rugleuning zit.

De voorwaartse trapbeweging en vering in het frame zorgen samen voor een perfect rijcomfort.

De Easy Rider is te verkrijgen met diverse opties, zoals eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder en voetfixatie.

De actieradius van de accu is afhankelijk van vele factoren. Daarom geeft Van Raam een schatting van de actieradius af. De grootste factoren zijn de capaciteit van de accu en het model fiets dat je in bezit hebt. Daarnaast zijn het totale gewicht van de fiets inclusief gebruiker, de kracht die de fietser op de pedalen zet, de belading, de ondersteuningsstand die je kiest, de conditie van de banden, het wegdek en het weer ook factoren die van invloed zijn. Als dit alles negatief is kan het maar zo 15 kilometer zijn. Indien alles gunstig is kan het wel ruim 100 kilometer zijn.

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 100km
Gebruik Buitengebruik
Gewicht (kg) 43
Remmen Voor: Handrem. Achter: Handrem of terugtraprem
Topsnelheid (km/u) 25km/u

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators