Van Raam Fun2Go

Actieradius: 60 km
Max. snelheid: 15km/u
Met Trapondersteuning:
€ 6.075,00

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

Ervaar het plezier van samen fietsen met de Fun2Go duofiets

De Van Raam Fun2Go duofiets breekt met traditionele fietsnormen door twee personen de kans te geven naast elkaar te zitten en te fietsen. Deze innovatieve duofiets elimineert de barrière van een traditionele tandem door een ontwerp zonder instap en draaibare zittingen, waardoor op- en afstappen een fluitje van een cent is. De unieke configuratie bevordert interactie en samenwerking, ideaal voor familieleden, vrienden, of als hulpmiddel in zorginstellingen.

Veiligheid en comfort op de voorgrond

Met een gewicht van 76 kg zonder en 88.2 kg met elektrosysteem, biedt de Fun2Go stabiliteit en robuustheid. De breedte van 113 cm zorgt voor een stabiele rit, terwijl de standaardkleuren turkooisblauw mat, agaat grijs mat, en grijsblauw de fiets een aantrekkelijke uitstraling geven. De Fun2Go is niet alleen een middel voor vervoer, maar ook een instrument voor sociale interactie en fysieke activiteit.

Personaliseer jouw Fun2Go duofiets

De Fun2Go duofiets kan volledig naar wens worden aangepast met een breed scala aan opties en accessoires. Of je nu kiest voor extra comfort met draaibare stoelen, veiligheid verhoogt met een fixatievest, of de functionaliteit uitbreidt met een boodschappenmand aan de voorzijde, de Fun2Go biedt een oplossing voor elke behoefte. Ontdek de vrijheid van samen fietsen met de Fun2Go, een fiets die meer biedt dan alleen mobiliteit.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Van Raam Fun2Go, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Van Raam Fun2Go

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Bekijk de duofiets Fun2Go in actie:

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 60 km
Topsnelheid (km/u) 15km/u
Breedte (cm) 113 cm
Gewicht (kg) 83 kg
Gebruik Buitengebruik
Gewicht excl. accu's (kg) 76 kg

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9