Van Raam Velo Plus

Actieradius: 90 km
Max. snelheid: 20km/u
Met Trapondersteuning:
€ 6.088,00

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

Ontdek de vrijheid met de VeloPlus rolstoelfiets van Van Raam

De VeloPlus rolstoelfiets van Van Raam is speciaal ontworpen om rolstoelgebruikers in hun eigen rolstoel te vervoeren. Dit innovatieve ontwerp elimineert de noodzaak voor krachtige tilhulp en maakt het mogelijk om de rolstoelgebruiker eenvoudig en veilig op het plateau van de fiets te rijden. Dankzij de kantelbare oprijplaat en het optionele liersysteem is het plaatsen van de rolstoel op de fiets moeiteloos.

Veilig en stabiel op weg

Met zijn breed geplaatste en extra meesturende voorwielen biedt de VeloPlus een verkorte draaicirkel en uitzonderlijke stabiliteit, waardoor het de ideale keuze is voor zowel individueel als institutioneel gebruik. De fiets is uitgerust met hydraulische schijfremmen voor en V-brakes achter, waardoor u altijd controle houdt over de fiets, ongeacht de situatie.

Personaliseer jouw VeloPlus voor een optimale ervaring

De VeloPlus rolstoelfiets kan volledig naar wens worden aangepast met een breed scala aan opties en accessoires, van versterkte frames voor zwaardere rolstoelen tot elektrische trapondersteuning voor moeiteloze ritten. Kies uit standaardkleuren zoals telegrijs, verkeerswit, of blauwgrijs mat om jouw VeloPlus niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk te maken.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Van Raam Velo Plus, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Van Raam Velo Plus

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

De rolstoel transport fiets Velo Plus in actie:

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 90 km
Topsnelheid (km/u) 20km/u
Breedte (cm) 110 cm
Gewicht (kg) 75 kg
Gebruik Buitengebruik
Gewicht excl. accu's (kg) 64 kg

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9