Van Raam Velo Plus

Actieradius: 100km
Max. snelheid: 25km/u
Let op!

Prijs ex. accu's

Omschrijving

De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren.

De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. Er is geen transfer nodig tussen de rolstoel en de fiets. Zonder tilhulp of veel krachtinspanning wordt de bijrijder op het plateau van de fiets gereden. De kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de handbewogen rolstoel eenvoudig op de rolstoelfiets te rijden en met de rolstoelvergrendeling goed vast te zetten.

De rolstoeltransportfiets is in oktober 2016 geheel vernieuwd en heeft een nieuw modern design gekregen met oversized achterframe, betere rij-eigenschappen en stabieler rijgedrag. De lage positie van de rolstoel op de fiets vergemakkelijkt het oprijden en resulteert in een lager zwaartepunt. De breed geplaatste en extra meesturende voorwielen zorgen voor een verkorte draaicirkel en stabiliteit. De VeloPlus wordt veelal ingezet bij instellingen of tehuizen die er verschillende personen mee vervoeren.

Deze fiets wordt zonder elektrische accu geleverd. Als u advies wilt over onze accu's, bel dan met onze gratis klantenservice: 0800-2002. Met een elektromotor heb je een comfortabele trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven rolstoelfiets nog makkelijker maakt.

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 100km
Gebruik Buitengebruik
Gewicht (kg) 64
Remmen Aanpasbaar
Topsnelheid (km/u) 25km/u

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators