Van Raam Twinny Tandem

Actieradius: 120 km
Max. snelheid: 20km/u
Met Trapondersteuning:
€ 2.195,00

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

Ontdek de unieke eigenschappen van de Van Raam Twinny tandem

De Van Raam Twinny Tandem tilt het concept van samen fietsen naar een hoger niveau met zijn doordachte ontwerp en gebruikersvriendelijke functies. Deze tandem voor twee volwassenen onderscheidt zich door zijn lage instap, waardoor op- en afstappen moeiteloos gaat, en biedt meer ruimte tussen de rijders voor extra comfort tijdens de rit.

Veilig en comfortabel samen fietsen

Beide fietsers genieten van een hoge zitpositie die een uitstekend overzicht biedt en bijdraagt aan een veilige fietservaring. Uniek aan de Twinny is de keuze tussen voor- of achterbesturing, waarbij optioneel gekozen kan worden voor een deelbaar frame, wat het vervoeren en opbergen van de tandem vergemakkelijkt.

Flexibiliteit en plezier met geavanceerde functies

De Twinny biedt flexibiliteit in het meefietsen van de bijrijder dankzij de schakelbare vrijloop, en voor nog meer fietsplezier is er de optie voor elektrische trapondersteuning met Van Raam's eigen systeem.

Kies voor innovatie en kwaliteit

Kies voor de Twinny Tandem van Van Raam en geniet van de vrijheid en het plezier van samen fietsen, ondersteund door innovatieve functies die elke tocht onvergetelijk maken. Of je nu de stad verkent of de natuur in trekt, de Twinny staat garant voor comfort, veiligheid en een ongeëvenaarde fietservaring.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Van Raam Twinny Tandem, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Van Raam Twinny Tandem

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

7 unieke rij-eigenschappen van de Twinny:

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 2 wielen
Max. actieradius 120 km
Topsnelheid (km/u) 20km/u
Breedte (cm) 66 cm
Gebruik Buitengebruik
Gewicht excl. accu's (kg) 35 kg

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9