Van Raam FunTrain

Actieradius: 100km
Max. snelheid: 25km/u
€ 4.038,45

De voordelen van Mango Mobility

  • Premium dealer van Van Raam fietsen
  • Gratis proefrit van elk model
  • Het meest gewaardeerde mobiliteitsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring
  • Met persoonlijke aandacht vinden we het product dat het beste bij jou past
  • Laagste prijs garantie
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Omschrijving

De FunTrain is een duofietsaanhanger die achter een Fun2Go duofiets gekoppeld kan worden. Hierdoor kan een begeleider veilig met drie bijrijders fietsen.

De Van Raam Funtrain Duofiets Aanhanger is een ideale oplossing voor tehuizen en instellingen die graag met meerdere cliënten tegelijkertijd willen fietsen. Deze aanhanger kan eenvoudig worden gekoppeld aan de Van Raam Fun2Go Duofiets, waardoor een bestuurder met drie mensen tegelijk een fietstocht kan maken.

De begeleider behoudt volledige controle over zowel de Fun2Go Duofiets als de Funtrain aanhanger. Dit omvat controle over de remmen en de aandrijving, waardoor een veilige en beheersbare fietservaring wordt gegarandeerd. De FunTrain is een automatisch, hydraulisch geremde duofietsaanhanger die achter een bestaande of nieuwe Fun2Go duofiets gekoppeld kan worden. De Funtrain is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Het is mogelijk om de aanhanger eenvoudig los te koppelen wanneer u alleen met de Duofiets wilt rijden.

Op de bestaande Fun2Go duofiets wordt een trekhaak gemonteerd. De FunTrain heeft een veiligheidskoppeling die niet los kan schieten en een automatische, hydraulische, oplooprem. De bestuurder van de voorste duofiets heeft zo 100% controle over de FunTrain en Fun2Go.

Bekijk de Funtrain in actie:

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 100km
Topsnelheid (km/u) 25km/u
Gewicht (kg) 67
Gebruik Buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9