Van Raam Midi

Actieradius: 70 km
Max. snelheid: 25km/u
Met Trapondersteuning:
€ 2.581,12

De voordelen van Mango Mobility

Omschrijving

Veelzijdig en veilig: de Van Raam Midi driewielfiets

De Van Raam Midi driewielfiets staat garant voor een veilige en comfortabele fietservaring voor kinderen en kleinere volwassenen. Deze driewieler, met zijn lichte frame en lage instap, maakt fietsen toegankelijk voor iedereen.

Ontworpen voor comfort en stabiliteit

Met een doordachte constructie biedt de Midi een ergonomische zithouding en een stabiele rit, essentieel voor gebruikers met evenwichtsproblemen of die nieuw zijn in het fietsen. De mogelijkheid om de fiets te voorzien van een elektrische trapondersteuning verhoogt het rijplezier en de actieradius.

Aanpasbaar aan elke gebruiker

De Midi driewielfiets van Van Raam is volledig aanpasbaar met een breed scala aan opties en accessoires. Van voetfixatie tot een stilstaande crank, elke gebruiker kan de Midi naar eigen behoefte en comfort inrichten.

Technologie en innovatie

Als onderdeel van Van Raam's slimme e-bike systeem, biedt de Midi de mogelijkheid om via een app belangrijke informatie over de fiets en de rit te bekijken. Dit maakt de Midi niet alleen een fiets, maar een geavanceerde reisgenoot voor jong en oud.

Kies voor Mango Mobility

Bij Mango Mobility staat jouw vrijheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteitsproducten zoals de Van Raam Midi, maar ook persoonlijke service, laagste prijsgarantie, en ANWB Pechhulp.

Ervaar zelf vrijheid en comfort met de Van Raam Midi

Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur bereikbaar via gratis telefoonnummer 0800-2002 of plan gemakkelijk je eigen proefrit.

Plan een proefrit in de buurt

Bekijk de ervaring van Astrid:

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 70 km
Topsnelheid (km/u) 25km/u
Breedte (cm) 75 cm
Gewicht (kg) 27 kg
Gebruik Buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9